Proponuje spotkanie w KRK w najbliższych tygodniach, jeśli jest ktoś chętny to proszę wpisać się na listę. Trzeba wykorzystać pogodę, puki jest jeszcze w miarę ładna. Od razu proponuje wypełnić ankietę dotyczącą terminu.
1. M@T
Proponuje spotkanie w KRK w najbliższych tygodniach, jeśli jest ktoś chętny to proszę wpisać się na listę. Trzeba wykorzystać pogodę, puki jest jeszcze w miarę ładna. Od razu proponuje wypełnić ankietę dotyczącą terminu.
1. M@T
ja jestem za spotkaniem tylko 26 września mi nie pasuje ale reszta terminów mi pasuje
1. M@T
2. Darknes
ja również mogę się spotkać obojętnie w którym terminie, tylko ze 27 wrzesnia jest spot w bielsku..
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
Today we are living our future memories..
A czy przyjmiecie wiernego Alfaholika bez Alfy? :-)
Miło będzie poznać gościa, który rozbił taką fajną Alfę. Zrobię sobie wycieczkę do Krakowa. Termin obojętny, ale fajnie gdyby była to sobota
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
Kraków to dobry pomysł, bo jeśli będzie nie daleko to przypcham swoją bellę.A tak serio to jeśli zdąże naprawić to będę.
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. obw
Ja tez wpadne ale moge dopiero 10/11 pazdziernika
1. M@T
2. Darknes
3. PiterR
4. scudettokrk
5. Kotlet
6. obw
7. r0bertos
Ja się wstępnie zapisuje na 50% co do terminu to jeśli będę to się dostosuje![]()
Witam ja również chętnie się spotkam. Niestety termin 3/4.10 mnie nie będzie pozostałe terminy ok.![]()