Też zawsze kupowałem na stacjach po cenie, jaka była wybita na winiecie. Ale myślałem, że pojawiły się nowe sposoby.
Printable View
Na raz, no to grubo. Zdecydowaliśmy się na nocleg w Niemczech, w okolicach Memmingen by odpocząć przed Monzą w czwartek :cool:
Winietka na Austrię 10dniowa niecałe 8 euro, Szwajcaria 40 franków. We Włoszech trzeba mieć po prostu drobne na bramki autostradowe (na zjazdach) oraz opłatę za wjazd do Milano. W jedną stronę nie będzie to jakaś duża kwota. Pewnie z 10-20 euro warto mieć albo zaopatrzyć się już na stacji we Włoszech w VIA CARD, który potem się wykorzystuje na bramkach.
Dzięki.
Faktycznie jest "kawałek",ale jestem przyzwyczajony,mam tyle do pracy ;)
Będziemy się starać podjechać do muzeum 24.06 pod wieczór(zależy od kondycji),podejrzewam ze w piątek mogą być tłumy,sobota i niedziela muzeum będzie zamknięte ,ale zobaczymy :)Chłopaki na alfisti.com dramatyzują z pogodą,bazują na dziwnych prognozach pogody,ale ja myślę ,że nie będzie zle http://www.pent.no/Vaer.aspx?ID=12601127
25tego wybieramy się większą ekipą, tłumy mogą być, w końcu też o to chodzi częściowo ;)
A godzinę już znacie? :)
Jutro się spotykam z ekipą wyjazdową, ustalimy co i jak i dam Ci znać :) ale pewnie jakoś po śniadaniu co by potem resztę dnia sobie na Mediolan zostawić
Mnie pasuje, byle "po śniadaniu" nie było o 8:30, bo w Bergamo lądujemy o 22:40, a jeszcze trzeba do Mediolanu dojechać i się w mieszkaniu zameldować :).
damy radę