Do tego czasu to mogę kupić czołg z Rosji, już nie mówiąc o zmianie na normalne żarówki/czy lampy, jeśli są aż takie zmiany że nie da się ponownie zamontować żarówek :P
I tak myślę o nich, ale wpierw inne potrzeby.
Printable View
Do tego czasu to mogę kupić czołg z Rosji, już nie mówiąc o zmianie na normalne żarówki/czy lampy, jeśli są aż takie zmiany że nie da się ponownie zamontować żarówek :P
I tak myślę o nich, ale wpierw inne potrzeby.
Kup kup zobacze na żywo i może też sie skusze :)
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
jestem chetny na te lampy ala audi ze zwrotem swoich , napisz pw do mnie ktos kto moze wyslac mi lampy juz w poniedzialek
ledowe wsteczne światła oraz ledowe światła cofania.
Znaczy sie ze co :P
Ja jakis czas temu zakupilem te lampki u kolegi-wersja II i efekt naprawde Super,kilka osob juz je widzialo i bardzo im sie podoba!Niedlugo wrzuce fotki bo narazie auto stoi u blacharza,musze niestety robic podloge,koserwacja itd...!
A ja ponownie zapytuję:
Jak ma się wersja polift?
Wysyłane za pomocą Tapatalk 2
Ciekawe jakby to wyglądało z lampami w 166. Oczywiście darować sobie światła cofania bo chyba nie ma sensu.
Poliftowych jeszcze nie udało się skończyć, może pod koniec tego tygodnia. W 166 widziałem taki zestaw- całkiem ciekawie wyglądał. Była to wersja pierwsza, czyli oryginał, tylko, że z ledami.
Kupujac 166 nie wiedziałem nawet że mają tylne kierunki ledowe w oryginale, wiec idąc tym tropem....:)
Właśnie widziałem chyba ori wersję. Ale patrząc na nasze lampy, to śmiało mogę stwierdzić, że będą lepsze :D