Napisał
satal
Witam,
szukam serwisu lub mechanika w Warszawie, który zajmował się już Alfami GTA - taką bowiem niedawno zakupiłem:) Chciałbym zrobić taki ogólny przegląd, ale przede wszystkim wymienić rozrząd, a wiem, że do tych modeli potrzeba specjalnych blokad itp. Przy okazji byłoby dobrze, aby podpiąć się już pod jeden serwis, który prowadziłby auto..
Z wątku wynika, że polecane są trzy warsztaty:
Pablo, Twardowski oraz Tomasz jak pamiętam. Boję się cen u Twardowskiego, który wygląda rzeczywiście super (niestety chyba za rozrząd w GTA chcieli tam 3,5 tys zl?). Pablo zbiera świetne recenzje, ale nie wiem jak tu doświadczenie z GTA, chciałbym, aby autko było odpowiedzialnie serwisowane. Przy okazji rozrządu do wymiany olej i jakieś pierdoły zapewnie (oby nie więcej;)) - więc na tę chwilę zależy mi przede wszystkim na rozrządzie i wiedzy na ten temat.
Jeśli okaże się, że do ASO w przypadku GTA nie ma alternatwyy, to cóż - nie będę miał wyboru;) Ale może jest jakaś alternatywa? Jakieś propozycje?
Jeśli chodzi o miejsce - najlepiej Wola, Ursynów albo po środku, ale generalnie, jak trzeba będzie to dojadę.
Pozdrawiam
PS. Jeszcze Autokielak wygląda ciekawie..