cena jak najbardziej realna - ja progression z 2014 r. polift z manualną klima TB 120 i przebiegiem 90 tkm sprzedałem za 54,5 na pniu.
Printable View
cena jak najbardziej realna - ja progression z 2014 r. polift z manualną klima TB 120 i przebiegiem 90 tkm sprzedałem za 54,5 na pniu.
Hej, niestety po 2 tygodniach oglądania samochodów jestem w kropce. Ten rynek jest patologiczny. W promieniu 50km od Krakowa nie widzę żadnego samochodu godnego polecenia. Myślałem że mając do wydania 50 tys. zl i kupujac w miare nowe auto jest łatwiej. Niestety standardem jest pisanie ogłoszeń tak jakby to było prywatne auto i co gorsza przy oględzinach handlarze kłamią że to ich samochody. Oczywiście zawsze w karcie pojazdu jest jakiś szwagier żona lub ojciec itp. Wszystkie samochody są po jakis przygodach. Dziwnym trafem wszystkie wykonane "zaraz po zakupie". Wszystkie te stłuczki w kazdym przypadku wyjaśnia jedna śpiewka - auto sie stoczyło z górki i o cos uderzyło... żenada. Nawet alfa sprzedawana przy salonie BMW jest kantowana. Uważajcie.
co mogę napisać- cierpliwości i rozszerzenie poszukiwań i ..zawężenie oczekiwań ;-) powodzenia!!
dołóż 20K nawet na kredyt i kup coś na wyprzedaży rocznika. Jak będziesz jeździł te 5-7 lat to różnica nie będzie aż tak doskwierać między starszym a nówką sztuką a swięty spokój i spokojny sen jest bezcenny (tak wiem z nówka też może być mina ale co się z FCA powojujesz to twoje i będzie przynajmniej co na forum pisać :P
Hej,
Niestety z pewnych względów mój budżet to maksymalnie 45k, no może 50 jak będzie fajna sztuka. :) No a jeździć Fiatem Tipo.. no nie wiem :D
Pozdrawiam
Piotr
Hej,
miałem na myśli nową julkę. Tipo niestety się kalkuluje jedynie przy najtańszym wyposażeniu. Jak chcesz mieć więcej bajerów to cena idzie mocno w górę i podchodzi pod julkę. A wtedy wybór jest oczywisty :P
No właśnie o to mi chodziło, że w cenie używanej alfy z nowych aut mogę mieć co najwyżej tip z silnikiem 95km. Więc w tym przypadku wybór też jest oczywisty. :D