Dzisiaj koło 9 na kzaimierza srebrna 156 DOA w sedanie zaparowana strasznie więc mnie nie widział kierownik chyba :P
Pafka stoi tam stoi do jutra chyba się nie ruszy bo nie mam czasu zabrac sie za naprawde, a zastepczy qashqai mi się podoba :)
Printable View
Dzisiaj koło 9 na kzaimierza srebrna 156 DOA w sedanie zaparowana strasznie więc mnie nie widział kierownik chyba :P
Pafka stoi tam stoi do jutra chyba się nie ruszy bo nie mam czasu zabrac sie za naprawde, a zastepczy qashqai mi się podoba :)
Ja wczoraj też 2 krotnie leciałem przez prawie cały Wrocław(z A4 aż do końca Wyszyńskiego) ale napotkane alfy miały niekumatych kierowników i nikt nie odwdzięczył się mrugnięciem, a sądząc po waszych wpisach tutaj sporo was się powinno mijać :) muszę się lepiej rozglądać. Wolniej się już i tak nie da jeździć z zawiasem -40 po Wrocławiu jeżdze w zakresie 30-40km/h :/
Dziś na wylocie z Opola w kier. Strzelec ok. godz. 15.30 widziana Alfa 147. Tablice chyba OKR ...
Dzisiaj widziana czarna 156 okolo 12 tej na Białowieskiej kolo QF z ramka z tylu
pzdr
Pozdrowionka dla kierowniczki czarnego Spaidera widzianego dzis na Chabrach po 15 na numerach OPO
dziś widzianiu:
Biała Giulietta DW 240** we Wrocławiu, ul. Bardzka, ok. 9.45
Czarna 166 OPO **** w Opolu, ul. Ozimska ok. 14.45
Czarna GTV (brak tablic!) we Wrocławiu, ul. Rakowiecka. Stoi tam co najmniej tydzień. Ładna :)
pozdrowionka wszystkim
Pozdrawiam kierowniczkę srebrnej 147 mijanej dzisiaj parę minut po godzinie 16 na skrzyżowaniu Pomorskiej z Dubois:) Zobaczyłem ramki klubowe i mrugałem ale pani kierowniczka chyba bardzo zamyślona była i mnie nie dostrzegła :P
Dziś widziana Alfa Brera brązowa OPO **** w Opolu, na remontowanym wiadukcie na ul . Ozimskiej ok. 17.