Dzisiaj koło 9 na kzaimierza srebrna 156 DOA w sedanie zaparowana strasznie więc mnie nie widział kierownik chyba
Pafka stoi tam stoi do jutra chyba się nie ruszy bo nie mam czasu zabrac sie za naprawde, a zastepczy qashqai mi się podoba![]()
Dzisiaj koło 9 na kzaimierza srebrna 156 DOA w sedanie zaparowana strasznie więc mnie nie widział kierownik chyba
Pafka stoi tam stoi do jutra chyba się nie ruszy bo nie mam czasu zabrac sie za naprawde, a zastepczy qashqai mi się podoba![]()
PUSSYWAGON ON TOUR...
Ja wczoraj też 2 krotnie leciałem przez prawie cały Wrocław(z A4 aż do końca Wyszyńskiego) ale napotkane alfy miały niekumatych kierowników i nikt nie odwdzięczył się mrugnięciem, a sądząc po waszych wpisach tutaj sporo was się powinno mijaćmuszę się lepiej rozglądać. Wolniej się już i tak nie da jeździć z zawiasem -40 po Wrocławiu jeżdze w zakresie 30-40km/h :/
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Dziś na wylocie z Opola w kier. Strzelec ok. godz. 15.30 widziana Alfa 147. Tablice chyba OKR ...
Dzisiaj widziana czarna 156 okolo 12 tej na Białowieskiej kolo QF z ramka z tylu
pzdr
Pozdrowionka dla kierowniczki czarnego Spaidera widzianego dzis na Chabrach po 15 na numerach OPO
dziś widzianiu:
Biała Giulietta DW 240** we Wrocławiu, ul. Bardzka, ok. 9.45
Czarna 166 OPO **** w Opolu, ul. Ozimska ok. 14.45
Czarna GTV (brak tablic!) we Wrocławiu, ul. Rakowiecka. Stoi tam co najmniej tydzień. Ładna
pozdrowionka wszystkim
Pozdrawiam kierowniczkę srebrnej 147 mijanej dzisiaj parę minut po godzinie 16 na skrzyżowaniu Pomorskiej z DuboisZobaczyłem ramki klubowe i mrugałem ale pani kierowniczka chyba bardzo zamyślona była i mnie nie dostrzegła
![]()
Dziś widziana Alfa Brera brązowa OPO **** w Opolu, na remontowanym wiadukcie na ul . Ozimskiej ok. 17.