czyli że dzięki tej antenie mam lepszy zasięg w telefonie jadąc autem nawet w na jakiś zadupiach ? :D
Printable View
czyli że dzięki tej antenie mam lepszy zasięg w telefonie jadąc autem nawet w na jakiś zadupiach ? :D
Ja mam fabryczny sportpack, ale antena jest normalna - zwykły patyk ok. 30 cmm długości wkręcany w gniazdo na dachu.
maxiking - a wiesz jak działa antena? Chyba nie muszę na to odpowiadać i chyba wiesz, że musisz najpierw podłączyć drugi koniec (idący od anteny) do telefonu aby to podłączyć :D
SG0240 - ktoś Ci po prostu kiedyś zmienił tą antenę (może wyrwali) i poprzedni właściciel dał taką jaką masz teraz, bo w standardzie nie widziałem innych niż te 5 cm
No wiem jak działa :D tylko taka telefoniczna to może działać jakoś bezprzewodowo zwiększając zasięg telefonu we wnętrzu samochodu :D wcale nie trzeba jej podłączać pod telefon ale jak tak jest w alfie to nie wiem gdzie kostka jest od tego i czy wgl jest sens się z tym bawić :D
Nie, takich bajerów w Alfie nie masz, nie tej klasy samochód ;-)
Kabel do telefonu jest w konsoli środkowej, przeważnie po odkręceniu zapalniczki i tam sobie leży swobodnie
Koledzy pomożecie?
Ja mam 156 po lifcie, 2.0JTS.
Czarne zegary, tapicerka welurowa, Felgi 16" z distinctive i progi ze sportpacka.
Pytanie czy to sportpack? Chciałbym wrzucić springi -30, ale jeśli się okaże, że to sportpack, to nie będzie zbyt ciekawie :<
po lifcie nie ma już wersji sportpack,w jej miejsce pojawiła się wersja TI.(ładne koło Toora?,czarna podsufitka,kubełki skóra,nakładki na progach itd)
http://www.motorstown.com/6042-alfa-romeo-156-ti.html
Czyli można ładować -30, bez wtopienia kasy?