czyli że dzięki tej antenie mam lepszy zasięg w telefonie jadąc autem nawet w na jakiś zadupiach ?![]()
czyli że dzięki tej antenie mam lepszy zasięg w telefonie jadąc autem nawet w na jakiś zadupiach ?![]()
Ja mam fabryczny sportpack, ale antena jest normalna - zwykły patyk ok. 30 cmm długości wkręcany w gniazdo na dachu.
maxiking - a wiesz jak działa antena? Chyba nie muszę na to odpowiadać i chyba wiesz, że musisz najpierw podłączyć drugi koniec (idący od anteny) do telefonu aby to podłączyć
SG0240 - ktoś Ci po prostu kiedyś zmienił tą antenę (może wyrwali) i poprzedni właściciel dał taką jaką masz teraz, bo w standardzie nie widziałem innych niż te 5 cm
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No wiem jak działatylko taka telefoniczna to może działać jakoś bezprzewodowo zwiększając zasięg telefonu we wnętrzu samochodu
wcale nie trzeba jej podłączać pod telefon ale jak tak jest w alfie to nie wiem gdzie kostka jest od tego i czy wgl jest sens się z tym bawić
![]()
Nie, takich bajerów w Alfie nie masz, nie tej klasy samochód ;-)
Kabel do telefonu jest w konsoli środkowej, przeważnie po odkręceniu zapalniczki i tam sobie leży swobodnie
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Koledzy pomożecie?
Ja mam 156 po lifcie, 2.0JTS.
Czarne zegary, tapicerka welurowa, Felgi 16" z distinctive i progi ze sportpacka.
Pytanie czy to sportpack? Chciałbym wrzucić springi -30, ale jeśli się okaże, że to sportpack, to nie będzie zbyt ciekawie :<
po lifcie nie ma już wersji sportpack,w jej miejsce pojawiła się wersja TI.(ładne koło Toora?,czarna podsufitka,kubełki skóra,nakładki na progach itd)
http://www.motorstown.com/6042-alfa-romeo-156-ti.html
Czyli można ładować -30, bez wtopienia kasy?