jak przejedziesz się 166tką to negatywne opinie odejdą w dal a jak nie alfa to co? wszedzie nasze polskie drogi psują zawiechę
Printable View
jak przejedziesz się 166tką to negatywne opinie odejdą w dal a jak nie alfa to co? wszedzie nasze polskie drogi psują zawiechę
Ano właśnie ;] jechałem i się zakochałem ;D miłość to jedno - rozsądek to drugie ;) to prawda że AR nie kupuje się z rozsądku ale w tej chwili nie podoba mi się nic poza 166 ^^
Tak kolego masz rację.Bella jest boska.Ma nieraz grymasy ale ta linia,wnętrze,oraz przyjemność z jazdy wszystko wynagradz.Mi też mówili daj sobie na wstrzymanie,ale nie postawiłem na swoim i nie żałuje.Pozdrawiam!!!
Jestem zakrecony po uszy w Alfie ;) nawet jesli okaze sie to niewypalem to i tak ja kupie aby postawic na swoim to raz a dwa ze przynajmniej jedno z marzen sie spelni ;)
Kolego nie zastanawiaj się, nie słuchaj opinii kogoś kto nie ma bladego pojęcia o Alfach tylko kupuj jak masz okazje, i pamiętaj że Alfe kupuje się sercem a nie głową, a co do loudlinka to pomysł jest przedni sam nad tym pracuje ze względu że u mnie zmieniara też umarła, poszukaj sobie filmów na youtube jak działa loudlink w 166
i oczywiście powodzenia w poszukiwaniach
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
Kolego nie zastanawiaj się, nie słuchaj opinii kogoś kto nie ma bladego pojęcia o Alfach tylko kupuj jak masz okazje, i pamiętaj że Alfe kupuje się sercem a nie głową, a co do loudlinka to pomysł jest przedni sam nad tym pracuje ze względu że u mnie zmieniara też umarła, poszukaj sobie filmów na youtube jak działa loudlink w 166
i oczywiście powodzenia w poszukiwaniach
Chce juz byc pelnoprawnym czlonkiem klubu ;) Caly czas szukam :) da sie znalezc cos rozsadnego do 20k ? ;) mowimy oczywiscie o dieselku :)
Wiecie moze koledzy jak tam sie posuwaja prace nad polska mapa w navi ?? ;>
Proszę o trzymanie się tematu i kończyć z OT . Pkt 5 regulaminu - ostrzeżenie 2 pkt
Grzybek dyskusje na temat swoich planów zakupowych proszę przenieść do działu porady przy zakupie
Pardon za off ;) wiecej sie nie powtorzy ;) temat mozna w sumie usunac ;) wiem juz co chcialem ;) dzieki wszystkim za pomoc ;)
jak jeszcze nie jestes do konca pewny to skontaktuj sie ze mna dam ci sie bryknac wszystkie rozterki pojda precz:)))