Maly 777 właśnie ze jak wymieniali mi czujnik na wałku to rozrząd tez nowy poszedł
Dodano po 2 minutes:
Masa625 dzięki zobaczę jak co to wymienię go i zobaczymy
Dodano po 2 minutes:
Jak co to na razie dla mojej ar hehee
Printable View
Cześć!
Miałem podobne objawy, prześledziłem wiele wątków od czujnika na wale po przez pompę CR wraz z regulatorem, wtryski, komputer etc i nic (a mechanik swoje skasował ehh). W końcu sam zakasałem rękawy - problem leżał przy bezpiecznikach pod podszybiem. Jeden nawet o dziwo był lekko przetopiony ale przejście było oraz utworzył się nagar od iskry...przeczyszczenie (przy okazji wszystkich po podszybiem) pomogło. Teraz za każdym razem odpala :)
Pozdrawiam.
Dziękuję za odpowiedź jak na dzień dzisiejszy ogarnąłem swą ar i jeździ bez zarzutów :D
Dzięki raz jeszcze a tak jeszcze poczebuje dokładkę przedniego zderzaka zendera pomoże ktoś
Bezpieczniki? Takie to prozaiczne było :)
A po trzecie warto napisac co było przyczyna problemu i ja ja rozwiązałeś. Dla potomnych. :mad:
Sorki okazało się ze piny na listwę CR były luźne troszkę śrubokręt płaskiego i gitara lata do dziś ale i tak poszedł nowy czujnik na wale i wałku bo też niebardzo pracowały po zagrzaniu :)
Ale dziękuję za podsuniecie pomysłów bo tak to by było ciężko
Teraz czas na znalezienie dokładkę zendera na zderzak przedni pomoże ktoś
Dodano po 2 minutes:
Marek 230482 do bazaru to można po zakupy na obiad a mi cza oryginalnego zendera a nie byle wiochy :)