No, ale kolega pisze, że po odpowietrzeniu jest dobrze, a potem w czasie jazdy pedał robi się miękki - więc objawy typowe dla jakiejś nieszczelności.
Printable View
No, ale kolega pisze, że po odpowietrzeniu jest dobrze, a potem w czasie jazdy pedał robi się miękki - więc objawy typowe dla jakiejś nieszczelności.
To jak sie odpowietrza to moze sprobuje z bratem, a jezeli przy wysprzegliku jak jest wcisniety ten przewod do konca i podczas pracy sprzeglem ucieka plyn przez odpowietrznik wysprzeglika to jest to czego wina?
Mam ten sam problem, tyle że jestem pewien że sprzęgło zaczyna ginąc przy 90 stopniach, po otwarciu termostatu. Wymieniłem niedawno płyn, pompę przy pedale, jak i oringi na odpowietrzniku. Sprawdzałem cały układ jak chodzi o szczelność, płynu nie ubywa.
I dalej masz ten sam problem czy juz nie?
dzieki za pomoc odpowietrze wysprzęglik i zobacze ale wydaje mi sie ze tak jak isałem wczesniej zw w wysprzegliku tam gdzie wklada sie ten przewód z zawleczka cos jest nie tak z przewodem bo jest wsadzony do konca potem zawleczka i podczasz wciskania sprzegła przerz odpowietrznik ucieka trochge plynu, czy to wina przewodu?? bo chyba wysprzeglika nie
łożysko oporowe do wymiany
a gdzie takie oringi moge zakupic??
łożysko jest nowe nie dawno wymienione