Właśnie jak pochodzi to później brak problemow.
Tez mam 1.9 jtd alfę GT 2005 rok.
Drugie auto to 166 i tam nic nie trzeba dotykać , pali szklankę ropy i bezawaryjna poza ICS sem.
Pompa CR to chyba za każdym razem odpalalby z trudnością i dusil ??
Printable View
Właśnie jak pochodzi to później brak problemow.
Tez mam 1.9 jtd alfę GT 2005 rok.
Drugie auto to 166 i tam nic nie trzeba dotykać , pali szklankę ropy i bezawaryjna poza ICS sem.
Pompa CR to chyba za każdym razem odpalalby z trudnością i dusil ??
Świece nie były wymieniane na pewno..no nic..będzie trzeba chyba wymienić i oby to. Choć dziwne ze kontrolka nie wlacza się ..ale może tak jak pisales. To będzie moje pierwsze działanie w alficzce....
Panowie dziś pierwsze - 4 stopnie i lala odmówiła posłuszeństwa.. Pod kable i zakrecil ale swieca nie zmieniona a odpalił ładnie..
Może aku po prostu na wyczerpaniu albo nie wiem luzna klema masy bo dokrecilem tez..
Może mieć to jakiś sens ????
Kolejna rzecz co mnie zaskoczyła.. Turbina albo cos ...przy -4 nie wydaje dzwiekow gwizdania ... Może mieć to wpływ na turbo ??
Zapraszam również do mojej następnej dyskusji na temat alfy ..
No to jeśli aku nie ma siły przekręcić porządnie rozrusznikiem to diesel nie zapali. Naładuj porządnie akumulator albo go sprawdź testerem tam gdzie sprzedają sprawdzają za darmo. Bo może to po prostu wina akumulatora.
W weekend ladowanko akumulatorka i programowanie od nowa i sprawdze co to dało
. jak nic to ..wymiana świeczek ... Później.. Komputer :-) wie ktos gdzie gniazdo do podłączenia kompa ??
koło bezpieczników:)
Może banalne pytanie ale nie wiedziałem :-) serio
Kolega ma widzę GT może w innym poście na temat szyb cos kolega napisze..
Albo światu gwizdu :-)
Pozdrawiam
ja to spreyu silikon:)niepisałem bo ktos o tym pisał a na filmiku to słyszałem wiatr:))aaa mysle ze pojezdzisz troche i wyluzujesz ja napoczątku tez nasłuchiwałem:))))))))))ale mi przechodzi po 2miesiącach:))
Ja od zawsze diesle w zimie odpalam w ten sposób że najpierw grzeje świece 3 razy i dopiero odpalam. Pali zawsze