Klej lub wkrety :)
Printable View
Klej lub wkrety :)
Amerykanie, którzy np. tymczasowo zmieniają stan i muszą montować przednie tablice, polecają taśmę dwustronną 3M (czarna). Ktoś to testował może?
http://www.shop3m.com/3m-super-stren...in-x-5-ft.html
Dzięki za info. Oglądałem ten zderzak wczoraj i zdaje się bez doktoratu z gięcia aluminium nie da się raczej tablicy dopasować do zderzaka tak, żeby porządnie przylegała... W zasadzie w grę wchodziłaby tylko naklejka, najlepiej w mniejszym niż oficjalny rozmiarze, ale ta opcja, jak wiemy, odpada.
Prosto do zderzaka sienie da tak jak w MiTo chociażby z powodu fabrycznego "wypustu" pod włoskiego rozmiaru tablicę rejestracyjną.
Ta czarna blenda tylko to maskuje i daje przy okazji powierzchnię na calą polską tablicę
Włoska tablica jest mniejsza i w takim formacie wyglądałoby to znacznie zgrabniej, no ale jak się nie da, to się nie da :).
U mnie chciałem to zrobić ale odkryłem że ta czarna blenda została zamontowana tza pomoca jakichś wkrętów. poza wytłoczoną "włoską "blendą. Co z praktyce oznacza, że po zdjęciu tej czarnej możemy mieć dwie piękne dziury na zderzaku poza obrysem włoskiej blendy...
Swoją drogą - w przypadku 4C producent przewidział tablicę z przodu. Spójrzcie w ePERA dla 4C, rysunek: 70726-040 MOCOWANIE PRZEDNIEJ TABL.REJESTR.
Jest tam część 50526065 zwana oprawką na tablicę.