-
Tyle mogło wystarczyć, żeby przez dłuższy czas zebrało się odpowiednio dużo wilgoci do przepalenia się elektroniki.. Nawet jeśli będzie coś nie tak, to mam nadzieję, że ew. wymienisz przekaźnik i będzie grać ! Niestety, umieszczanie nagrzewnicy w tym miejscu i nawet nie osłonięcie całej elektroniki nawet jakąś zwykłą folią to był co najmniej zły pomysł..
-
1 załącznik(i)
Zgadza sie ;)
Dzis sprawdzilem bezpieczniki i sa ok. Gdy dobralem sie do tych przekaznikow zastanowilo mnie ze jeden kabel jest luzny i nigdzie nie wpiety... pomaranczowy. Ktos pamieta gdzie od powinien byc badz bedzie rozbieral w najblizszym czasie to prosze aby zerknal a najlepiej fotke zrobil gdzie on powinien byc wpiety poniewaz nie moze byc tak ze sa luzne kable ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=167165&stc=1
-
A moze jest ktos z Olsztyna lub okolic? Mozna sie spotkac i pogadac a przy okazji zajrzec pod dywanik ;)
Duzo roboty przy tym nie ma, znalazlem rowniez pod swoim fotelem kostke ktora tez jest luzna....
Pozdro ;)
-
U mnie w Cf2 z 99 przy kompie też ten przewód jest luźny. Nie dochodziłem do czego jest bo wszystko działa.
-
Dzieki ;) Juz myslalem ze ktos tam lapki wsadzal ;) Swoja droga dziwne ;)