Po odkręceniu osłony pod kierownica tak po lewej stronie jest jeszcze zespół chyba pięciu przekaźników z bezpiecznikami w ich obudowie, sprawdz tam.
Printable View
Jeżeli bezpieczniki na przekaźnikach są dobre to sprawdz jeszcze na skrzynce bezpiecznikowej czarny "wysoki" przekaźnik, jest on obok szarego podłużnego. Jutro wklepie zdjęcia.
Patrzyłem na te przekaźniki ale tak na oko to sobie można..... Da sie to jakoś miernikiem sprawdzić? Wrzuć jakieś foto i zaznacz który to przekaźnik.
a u mnie nie dziala ogrzewanie tylnej szyby i lusterek przy czym przełącznik jest ok bo slychać przekaznik a na desce zapala sie kontrolka ale nie grzeje :/
Mam tak samo jak Karl :(
to nikt nam nie pomoze?
http://img11.imageshack.us/img11/626...sc01972.th.jpg
Jeżeli zapala się kontrolka od grzania a nie ogrzewa się tylnia szyba to trzeba sprawdzić bezpiecznik na przekaźniku (1), jeżeli wogóle nie zapala się kontrolka to jest to przekaźnik "czarny wysoki" obok szarego podłużnego (II), bezpiecznik oczywiście z oznaczeniem grzania tylnej szyby 30A koloru zielonego. U mnie dodatkowo jeszcze były przypalone konektory wychodzące ze sterownika który znajduje się pod tylna półką z głośnikami(dodatkowo podłączony jest do niego przewód antenowy).
ja mam w 156 podobny problem. Szyba nie grzała ale lusterka działały. Lampka swieciła, przekaźniki stukały. Przekaźniki wszystkie zostały sprawdzone. Trzeba teraz chyba szukać po przewodach