I właśnie też tak zrobię:edziapijekawe: pozdrawiam
Printable View
I właśnie też tak zrobię:edziapijekawe: pozdrawiam
Niestety to już się staje klasyką gatunku. Mieć alfę za wszelką cenę, nawet jeśli nie będzie miała poduszek powietrznych:) Miło, że ten temat powstał. Jak będziesz ją potem sprzedawać, to ułatwisz decyzję potencjalnym klientom... Chyba, że kupi ją ktoś o równie chorym nastawieniu do posiadania samochodu tego typu.
nerwowo sie ten tydzien zaczyna , niech robi co zechce ,w razie sprzedaży bedzie wiadomo to i tak lepsze od sprzedajacych którzy o aucie nic nie mówia
W polonezie tez nie ma poduszek i sie jezdzi :-)
Wiec jezeli kierowca i pasazerowie sa swiadomi to czemu nie :-)
Tutaj gdyby niemiał poduszki to pewnie by żył:)
http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...al,nId,1391736
Poważnie porównujesz poziom bezpieczeństwa użytkowników Poloneza do 159?
Pomijam utratę homologacji w 159 po takiej "modyfikacji". Naturalnie, nie interesuje mnie kto będzie jeździł takim ulepem i czy zrobi sobie w razie ewentualnej kolizji większą czy mniejszą krzywdę - dopóki nie będzie to nikt mi bliski. Tak samo nie chciałbym się nadziać na taki "zmodyfikowany" egzemplarz, gdy będę szukać nowej zabawki dla siebie. Moim zdaniem jazda, w pełnym tego słowa znaczeniu, nowoczesnym samochodem umyślnie pozbawionym poduszek powietrznych, to objaw głupoty i braku świadomości następstw takiej decyzji.
porownałem tylko brak poduszek
i tyle
czyli kazedemu kto smiga teraz polonezem cxzy maluchem to krzyżyk ?
opcji 159 z nową konsolą bez poduszek nawet nie komentuję - bo szkoda pisać
co kto lubi
mnie drażniła odstająca zaślepka podszybia i kupiłem nową , inny ma w dupie poduszki
Nie uwierzę, że ktoś może kupić nową konsolę i nie zamontować poduszki. Uznaję to za przejęzyczenie....