Napisał
Albercik20
rozrusznik ogólnie kręci jakby chciał a nie mógł na zimnym a na ciepłym już kompletnie nawet plak nie chce go pociągnąć odpalałem nie jeden samochód i osobiście twierdzę że jakoś szybciej ten rozrusznik tam kręcił silnik zachowuję się tak jakby już chciał odpalić ale nie mógł po wymianie wtrysków "wczoraj" miałem taką sytuacje że przekręciłem na zapłon i załączył się drugi bieg wentylatorów nie wiem dlaczego jak odpaliłem to samo nie chciały się wyłączyć zgasiłem samochód powyciągałem wtyczki od wentylatora od tego czujnika na termostacie i wszystkie przekaźniki co są przed akumulatorem wypsikałem tym sprayem co jest do elektroniki i już nie załączały się wentylatory nie wiem dlaczego tak się stało nigdy wcześniej tylko teraz przy wymianie wtrysków na 100% chyba coś jest z rozrusznikiem bo jak byłem u mechanika obok jest zakład elektryka samochodowego podszedł i do nas panowie przecież słyszę że to rozrusznik to mu mówię ale dlaczego słabiej kręci na ciepłym a on że w środku rozrusznika są jakieś tuleje czy coś tam i jak się nagrzeje one puchną i dlatego słabiej kręci nie wiem już sam....