Końcówki tak
Printable View
Końcówki tak
Proxim ale masz fajne fele :D Co to za model? Występują w rozmiarze 18"? Trzeba kombinować z dystansami?
Bartek-to jest polerowana kwasówka chyba, coś a la chrom. Nie świecą się, bo brudne pewnie. Normalnie się świecą. Większe można założyć, misiu ma chyba 90-ki
Magil. To koła AEZ Valencia. Widziałem takie koła 18, albo i nawet 17. I szczerze to wyglądało to kiepsko.. Ale to chyba 17-ki były, 18 już pewnie lepiej wygląda.
Zdaje się, że moje są 5x110, ale sprawdzę, bo faktycznie nie widzę w katalogu takich. No ale z drugiej strony ja mam 20 cali, może jakieś takie były do Saaba np., lub Opla. Ja nie mam śrub pływających założonych, ani dystansów. Z tyłu jest w sam raz, z przodu jakiś delikatny 5 mm by i może się przydał, ale koła robią takie wrażenie, że nie widzi się tego ;)
Patrzyłem, jakbym chciał zmienić na 19 cali takie, ale 4200 za same felgi by mnie wyszło
Dokładnie nie widzę otworu w zderzaku z prawej strony wydechu, jak go wykonałeś? Wyrzuciłeś całą zaślepkę, czy w niej wycinałeś potrzebny profil?
Też chciałem założyć 2-gi wydech z prawej strony, ale własna przeróbka zderzaka nie podoba mi się. Na razie, bez wymiany całego zderzaka na oryginalny nie "zaczynam projektu".
Jeżeli chodzi o otwór to sprawa ma się tak. W zderzaku masz zaślepkę i z prawej i z lewej strony.
Z lewej oczywiście jest ściągnięta, bo jest tłumik, a z prawej jest cała. Przy dorobieniu tej rury trzeba tylko ściągnąć tą prawą, przyłożyć do lewej, żeby mieć wzór na ile wyciąć prawą. Odrysować, przyciąć i założyć. Wtedy obie będą takie same. Zaślepka jest z plastiku, więc bez problemu można to zrobić.
Pozdrawiam.