-
Pomruk tłumika? Bo na filmiku wali bardziej jak padnięta rolka paska ;)
- - - Updated - - -
Ogólnie większość TS-ów 2.0 jakie słyszałem mocno szumią łożyskami rolek i mają zazwyczaj niską kulturę pracy na biegu jałowym. Jeśli u Ciebie tego nie będzie - remont można uznać za zakończony sukcesem :)
-
rolki rozrządu są nowe, a pasek micro nie jest założony jeszcze, tłumik leży na glebie jest tylko "przykrecony" dla sprawdzenia silnika, nawet nie podwieszony, wiec dzwoni i jest nieszczelny xD mówiac pomruk miałem na myśli "pierdzenie" bo jest remus dedykowany :)
a co do remontu to Jeszce kupa roboty, ale najważniejsze że przeszczep się przyjął :)
P.S. Syczy przepustnica bo nie podłączyłem dolotu, ale masz racje świst podobny do rolki ;)
-
-
7 załącznik(i)
Prace posunęły się trochę do przodu. Furka już śmiga. Dzisiaj przychodzą nowe opony, a po świętach auto śmiga na polerke (+ewentualne malowanie dachu). Na koniec wrzucę jeszcze listę części które wymieniałem:)
Załącznik 195444Załącznik 195445Załącznik 195446Załącznik 195447Załącznik 195448Załącznik 195449Załącznik 195450
-
Świetnie się prezentuje! Gratulacje! ;)
Apropos części, masz może emblemat "Gtv"?
-
1 załącznik(i)
no i dojechały :) na środę umówiony termin na geometrię kół a potem już tylko świeży lakier na dach i polerka :)
Załącznik 195499
P.S. Tytus9 pisz na PW :)
-
Najrówniej chodzący TS jaki słyszałem na filmiku hehe
Powodzenia w planach! Prace widzę fajniutko posuwają się do przodu.
-
nagram filmik jak chodzi rozgrzany, tak cichutko że go nawet nie słyszę, idealnie równo :) aż normalnie jestem z siebie dumny :D . Jutro zbieżność i oponki lądują na samochodzie :). Ze złych wiadomość doszła jeszcze chłodnica wody do wymiany, jak ją zakładałem to wydała mi się nieciekawa... i miałem rację kurdę...
-
Jeśli możesz zdemontować razem z chłodnicą klimy (masz nienabitą) to szybko pójdzie :)
-
wiem, bo regenerowałem belke pod chłodnice to je sciągałem już raz, tak czy siak nie podoba mi się to że kapie :P