-
Nie mam pojęcia, pewnie jest jakiś priorytet wyświetlanych informacji (stąd decyzja w polifcie o przeniesieniu tego w inne miejsce, żeby tempomat bezsensownie nie zasłaniał czegoś ważniejszego)
Napisz do kogoś, kto ma przedlifta, to się wszystkiego dowiesz.
-
Dziwne to.To w czarnym liczniku jest osobna ikona przy prędkościomierzu a w białym tylko i wyłącznie w komputerze?
-
Nie.
Z tego co widzę, to w przedliftach są na wyświetlaczu wielofunkcyjnym, a w poliftach na lewym zegarze przy prędkościomierzu. Bez znaczenia, czy biały, czy czarny.
-
Kolego ja mam teraz czarne liczniki i mam osobną ikone na osi prędkosciomierza.U mnie nic nie wyświetla się na wyświetlaczu kompuetera
-
Masz przedliftowy licznik tj. z tubami?
Dlatego tak jak mówię - najlepiej skontaktuj się z kimś, kto ma przedlifta, to wszystkiego się dowiesz.
-
Tak mam przedlift z tubami
-
U mnie w przed FL 2003 ikona tempomatu była pomiędzy zegarami jak na powyższym zdjęciu. Zegary po FL z ponoć 2007, które teraz mam maja tempomat na prędkościomierzu.
-
A opiszesz kolego jak to działało? Czy jesli mam włączony tempomat nieaktywny to cały czaś swieci? I jak jest z pokazywaniem oblodzenia lub przepalonej żarówki?
Bo obecnie mam ikonę w prędkościomierzu myślałem że w białych jest tak samo
A może inaczej. Kupie licznik od polifta włoże w tuby. NIe wiem tylko czy to będzie działało.Widzę że kostka jest taka sama mocowanie też...
-
Kiedyś napisałem temat o numerach licznika ale nikt do końca nic nie wie. Sprawdzalem w EPER numery, dopasowywałem ale nic z tego. Kupiłem jeden z najtańszych liczników od JTD 150,założyłem, proxy i wszystko działa. Licznik mam od wersji bez ESP ale pewnie z ta opcja tez by dzialal. Kup nawet z pękniętą szyba,ważne by wskazówki wskazywały po zero a nie tyle ile przy wypadku. Szybę i tak wywalisz.
-
U mnie w 147 z 2001 jest właśnie też ikona tempomatu jak na zdjęciu z poprzednich postów i jak się pojawia inna informacja czy to oblodzenie czy inny błąd komunikaty są podawane na zmianę.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka