Koledzy chce sobie zakupić białe zegary do swojej alfy . Mam duży wyświetlacz ,asr. Czy numery licznika muszą sie zgadzać i co z przebiegiem który mam?
No i czy ma ktoś fotkę jak to wygląda w ciemności?
Koledzy chce sobie zakupić białe zegary do swojej alfy . Mam duży wyświetlacz ,asr. Czy numery licznika muszą sie zgadzać i co z przebiegiem który mam?
No i czy ma ktoś fotkę jak to wygląda w ciemności?
Ostatnio edytowane przez maniek6600 ; 24-12-2016 o 12:47
Przeszukałem całe allegro ale nie ma białego licznika z takimi samymi cyframi jak u mnie.U mnie jest 735374414 a z na allegro są z końcówka 191.Rozbieranie nie wchodzi w grę bo znając mnie coś popsuję..
Kolego, licznik z białym blatem to zupełnie inna część, więc jak mogą mieć ten sam numer?
A będzie pasowało do mnie? To po co dają info jakie ma numery?
Bo były różne liczniki, poliftowe, przedliftowe, z tempomatem, bez tempomatu, czarne, białe, black line, każdy musiał mieć przecież inny numer.
Licznik powinien pasować Plug&Play.
Kwestia przebiegu jest prosta, jeśli na liczniku jest niższy, niż w pamięci sterownika, wtedy bez problemu powinno dać się go przekręcić do przodu używając FES'a.
Jeśli kilometraż na liczniku jest wyższy, niż w sterowniku, wtedy już jest problem i wyjścia są dwa: Albo z tym jeździć, albo odwiedzić miejsce, które odwiedza każdy passat przywożony od zachodnich sąsiadów i później ląduje w komisie z przebiegiem 178k![]()
Dziękuję kolego.Czyli zakupię. Tempomat mam asr i duży wyświetlacz no i przedlift.. Rozumiem że pózniej osiowanie proxy bo będzie licznik mrugał... A masz fotkę podglodową jak wygląda ten licznik w nocy???
Kurde znalazłem jeden ale nie ma ikony tempomatu.Przeryłem całe allegro i nie ma białego licznika z tempomatem.Wszystkie ikony sa tak jak powinny ale żaden nie ma ikony tempomatu...
Ostatnio edytowane przez maniek6600 ; 24-12-2016 o 19:00
Z tego co kojarzę, to przedliftowe miały tempomat na wyświetlaczu wielofunkcyjnym, w tym miejscu, gdzie pojawia się np. ikonka otwartych drzwi, czy możliwości oblodzenia drogi.
Skonsultuj to jeszcze z kimś, kto ma przedlifta, bo u mnie w polifcie jest osobna ikonka na lewym zegarze.
Przeszukałem cała instrukcję obsługi ale tam nic nie pisze....
Wystarczyło przeszukać forum.
No ok tego nie widziałem.Czyli jak mam cały czas włączony tempomat to ta ikona cały czaś swieci? A ikona o oblodzeniu lub przepalonej żarówce? Soy że tak dopytuje ale nie wiem jak to będzie wyglądało
P.S Dziękuje kolego