pięknie wygląda :)
zawieszenie masz seria czy coś zmieniane?
daj jeszcze jakieś foto jak auto wygląda z tyłu :)
Printable View
Zawieszenie seria. Czasem wydaje mi się za wysokie i kusi coś niższego ale obecnie mam chyba najbardziej optymalną wysokośc do użytkowania w mieście :)
Załącznik 221739
Masz ph1, lift był w 98/99r o ile się nie mylę. Ph2 ma inne scudetto, progi w kolorze nadwozia, inną deskę rozdzielczą, inne fotele i "ulepszonego" Twin Sparka :)Cytat:
a teraz głupie pytanie od świerzaka - czym się różni PH1 od PH2? ja mam Spidera 2.0 TS z 1996 roku, które to PH?
czyli nadkola od 3.0 bedą inne niz w 2.0 TS?
nie jest źle, ale jakieś lekkie obniżenie może być, jak dla mnie mocne zglebienie nie pasuje do tego auta, mnie czeka wymiana kompletu amortyzatorów i przy tej okazji myślę że wymienię też sprężyny na Eibacha -20
ciekawe jak jest z zawiszeniem/nadkolami w Ph1 I Ph2 - wydaje mi się że nic się nie zmieniało ale może ktoś obeznany to potwierdzi lub zaprzeczyCytat:
Masz ph1, lift był w 98/99r o ile się nie mylę. Ph2 ma inne scudetto, progi w kolorze nadwozia, inną deskę rozdzielczą, inne fotele i "ulepszonego" Twin Sparka :)
225/50 R17 już trą delikatnie przy skręcaniu. Więc można założyć, że ten rozmiar jest graniczny, wszystko co mniejsze jest ok.
macie może fotki jak wyglądają telefony 17" (ewentualnie inne 17-stki) z oponą 215/45/17 na Gtv?
potwierdzam, sam mam Spider ph1 na 17 calowych telefonach i przy oponie 225/45/17 lekko przycierały o plastik przy maksymalnym skręceniu kół.
Tego problemu nie mam gdy są opony 215/45/17.
Zdjęcie masz tu (sorry za jakość oraz, że to Spider a nie Gtv)
Załącznik 230876
Gtv na telefonach wygląda bardzo fajnie :) myślałem o takich obręczach, ale osobiście zostałbym przy seryjnym rozmiarze 205/50R16.
Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Może tu lepiej widać, choć wątpie.Załącznik 230893
Mam całkowitą serie jeśli chodzi o auto. Jeśli obniżę ewentualnie o 20-30 mm.
ale jak telefony to tylko 17", 16" telefony to inna bajka, moim zdaniem na Gtv nie wyglądają specjalnie atrakcyjnie, jak dla mnie najfajniejsza 16-stka dla Gtv to ta z ph1 3.0 V6 taka jak mam obecnie:
Załącznik 230894
Załącznik 230895
na zdjęciach z oponą o której piszesz czyli 205/50/16, jednak moim zdaniem ta opona dobrze wygląda dopiero po małym obniżeniu auta - tu na Eibach-u -20