-
poczytaj jest masę tego- jak sobie wyobrażasz że np tarcze 284 mm zastąpisz tarczą 330 mm bez wymiany zacisku i jego mocowania? To jakbyć próbował założyć koło od Tira di Giulietty .wyobraźni trochę.
co do dojazdówki- możesz tak zrobić tylko więcej pracy- ja tak mam.
-
1 załącznik(i)
Hej,
Czy ktoś jest w stanie podrzucić fotkę jak u Was schowane jest koło dojazdowe w bagażniku w Giuliettce?
Czy coś takiego wystarczy:
Załącznik 254962
żeby ładnie koło z wkładem leżało w miejscu na to przeznaczonym? Może potrzebne są dodatkowe wypełnienia styropianowe?
Aktualnie mam niekompletny zestaw naprawczy i chciałbym go wymienić na koło dojazdowe, bo jakoś nie do końca ufam tym zestawom... A dojazdówka zawsze robi robotę jak trzeba. :)
Pozdrawiam,
Adam.
-
W oryginale jest tylko to co na zdjęciu. Brakuje tylko rączki do obracania podnośnika, śrubokręta i oczka do holowania w tej plastikowej wytłoczce. Mi się wokół koła udało jeszcze upchnąć trójkąt zawinięty w szmaty, żeby nie hałasował.
-
Dzięki! W takim razie będę pewnie zamawiał ten zestaw, albo podobny (może uda mi się znaleźć jakiś kompletny).
-
-
Dojazdówka wchodzi Plug&Play ja kupowałem w zeszłym roku na aukcjach za 170zl 17 calową przeważnie w zestawie brakuje klucza do kół ponoć są słabej jakości i pękają u mnie też go nie było.
-
[MENTION=34131]Dareek[/MENTION]
Wow, dzięki! Nie spodziewałem się aż takiego odzewu :)
Zestaw już kupiłem. Z kołem muszę się upewnić odnośnie rozstawu śrub. Bo większość kół do Giulietty na allegro ma 5x110 dla 17'', a tutaj w ogłoszeniu 5x100. I już sam nie jestem pewien jaki jest u mnie rozstaw... Jutro sprawdzę.
[MENTION=78901]Wacenty[/MENTION]
Dzięki również za info.
Edit:
Sprawdzone, aktualne koło z rozstawem 5x110. Wystawione na allegro koło również jak się okazało po konsultacji ze sprzedającym ma śruby osadzone w konfiguracji 5x110.
-
Best11 ja mam właśnie 5x110 i 17 cali nie miałem innego wyjścia bo jest brembo 330mm jak masz jakiś problem pytania wal śmialo jak coś potrzebujesz do cynkowania służe pomocą pozdrawiam:)
-
Czy w Waszych alfach macie naklejki z rozmiarem opon na drzwiach bądź wlewie paliwa? Bo nie mogę jej znaleźć. Oczywiście pytanie dotyczy Giulietty.
-
Sorry,pomylilo mi sie z innym moim autem.U mnie nie ma ani na drzwiach ani przy wlewie paliwa.