-
Ostatecznie chyba
pozostaje się dobrać do epromu radyjka...Co za głupie czasy. Producentom elektroniki wydaje się że pozjadali wszystkie rozumy i że wszyscy myślą jak oni. Póki co jeszcze jest jakaś nadzieja, że komuś się udało wyłączyć to auto włączanie.
-
Urządzenie jest włączane plusem ze stacyjki? Więc wystarczy wypiąć ten kabelek z wtyczki i po sprawie.
-
Tak ale wtedy też przestanie się wyłączać przy gaszeniu ale jest to niezły sposób.
-
1 załącznik(i)
Witam, odkopuję temat ponieważ mam podobny problem jak w tym wątku. Auto Brera, radio Conect Nav + Załącznik 274649
Błagam czy da radę coś zrobić żeby to cholerstwo się nie włączało za każdym razem gdy wkładam kluczyk :( Aku dostaje po du.. strasznie przez to badziewie :x
-
W 159 (bez navi) brata radio trzeba ręcznie włączyć po każdorazowym wyłączeniu zapłonu. U mnie w 159 (z navi na wyświetlaczu centralnym i blue and me) obojętnie co zrobię i czego bym nie włączał lub wyłączał zawsze po włożeniu kluczyka radio startuje. Nie znalazłem na to sposobu, a wkur...mnie to strasznie! To jest jednym z dwóch minusów w mojej Belli, które najbardziej mnie wkurzają (drugi to umiejscowienie przycisków podgrzewania foteli...).