Skąd niby wziąłeś oryginalny sworzeń TRW, skoro nawet w katalogu tej firmy takowy nie występuje...?
Printable View
Gdyby mi ktoś zaprasował zużyty sworzeń to bym go sam zaprasował, to kryminalna sprawa!! Tak można dla jaj "naprawić sworzeń". Szczerze Ci powiem niech sobie kolega sam zaprasowywuje sworznie w swoim aucie, a jak Ci się sworzeń rozczepi i wlecisz na drzewo to czyja będzie wina. To nie jest naprawa, to zwykłe kowalstwo rodem z PRL'u!
Dzieki 4 all a odpowiedzi wahacz idzie do wymiany. A przy okazji poliuretanowe tuleje na wszystkie wahacze będą.
Ale jesteście nie mili, ja sie staram tylko pomagać bo kolega ma problem a wahacz kosztuje 375zł trw a innego niż trw nie widzę sensu wkładać.
A nawiasem mówić kiedyś już tak zrobiłem i 2 lata i ok 70kkm przejechałem i nic sie nie stało, tak samo kolega zrobił tak oba i już rok jeździ.
Trudno się mówi i kupuje się nowy (stać Cie na psa to i na obrożę) ale nie bardzo mi się podoba podsuwanie kowalstwa jako sposobu na naprawę, chcesz tak jeździć proszę (obyś nikomu krzywdy nie zrobił) ale nie rozpowszechniaj takich zachowań.