U mnie z kolei w drugą strronę. Jak mam nadmuch na minimum to cieple powietrze leci. Jednak kiedy dam mocniej dmuchawe to juz chłodnawe bardzo. Podejrzewam, że mam zamuloną nagrzewnice.
Printable View
U mnie z kolei w drugą strronę. Jak mam nadmuch na minimum to cieple powietrze leci. Jednak kiedy dam mocniej dmuchawe to juz chłodnawe bardzo. Podejrzewam, że mam zamuloną nagrzewnice.
to ja zapytam bo czegos nie kumam
da sie ustawic w lecie zimny nawiew nie majac klimatyzacji?
Oczywiście. U mnie to da rade, bo podejrzewam że mam zamuloną nagrzewnicę. Wiec nawet jak grzanie wezme na maks to leci letnie powietrze(nie ciepłe). Piotrix mówił że zawsze leci letnie nawet jak sie zamknie. :)
Nie ma co podejżewć. Jest zamulona na bank. :PCytat:
Napisał Majkel
Wymiana nie należy do przyjemnych :(((
Wiem wiem. Jak wymieniałem zawór nagrzewnicy to juz miałem namiastke tego co mnie czeka podczas wymiany nagrzewnicy. Przygotowuje sie narazie do tego psychicznie :)
To czemu jak robiłeś silnik nie przepłukałeś obiegu nagrzewnicy :>>> a jednak coś pominełeś zamiast myć silnik trzeba było zrobić płukanko :lol:Cytat:
Napisał Majkel
Bałem sie ze jak rusze nagrzewnice od środka(podejrzewam ze może byc tam kamień) to ujrzę na wykładzinie płyn chłodniczy. Wolałem narazie nie ryzykowac. Nagrzewnice mam druga nową wiec jak bedzie odpowiednia chwila to ją wymienie :)
To na co czekasz jak będziesz jechał na zlot :lol:Cytat:
Napisał Majkel
Przed zlotem nie bede wymieniał, bo jak bede jechał to bedzie mi cały czas waliło ciepłe powietrze tak jak mówi Piotrix. A tym czasem mam chłodne:) Jak zbiore fundusze to nabije klime i wtedy juz bedzie super ekstra lux torpeda :)
a mi sie zdawalo ze wlaczona klima zmniejsza osiagi :PCytat:
Napisał Majkel