no i pozyczyłem kompa na nim jest xp i smiga wszystko tylko nie wiem jak i co zrobic zeby obroty mi nie falowały ??
Printable View
no i pozyczyłem kompa na nim jest xp i smiga wszystko tylko nie wiem jak i co zrobic zeby obroty mi nie falowały ??
Postów na temat falowania obrotów nie brakuje. Zacznij szukać i czytać. W żadnym programie nie widziałem magicznego przycisku "falowanie stop".
Czyszczenie przepustnicy, reset krokowca, adaptacja parametrów. itdddddddd
przepustnica wyczyszczona ;) lśni jak nowa :D za bardzo nie wiem jak zresetowac te bledy :d ale bede walczył troche czytałem ale jak ja chce zrobic reset ECU to wyskakuje bład jakis ;/
troche wiecej danych.
- z jakim programem robisz te próby, system wiemy że to xp.
- czy były jakieś blędy zapisane
błędow troche... było :D ale nie czytałem usunołem wszystkie odrazu a kożystam z programu UNIDIAG KWP2000
masz duży przyklejony temat " Unidiag alez to bardzo proste", nic tylko czytac i chłonąć informację.
wiem wiem ;) narazie bede sobie radził jak cos bede pisał ;) czytalem juz wszystko i bede probował w srode cos zdziałac ;)
Mam pytanie odnosnoie tego kabla czy zakupic skoro wszystko mozna przez niego zrobic?
- ale do tej pory użytkownik tego modelu kabla nie odpowiedział , czy i jak można się połączyć z ABS, Airbagiem.
- "masz" kabel kosztuje 44 zł i trzeba go przerobić , tak jak jest w dziale "Zrób to Sam" aby współracował z ABS, airbagiem.
jakby ktos przeslal link gdzie mozna nabyc taki kabelek (44 zl.)i od kogo bylbym wdzieczny.patrzylem na alegro ale tyle tego jest ze nie wiem jaki wybrac?