Proszę bardzo.
A co do regulatora to jest on przy pompie paliwa, która - jak wiadomo- znajduje się w zbiorniku paliwa.
Printable View
Proszę bardzo.
A co do regulatora to jest on przy pompie paliwa, która - jak wiadomo- znajduje się w zbiorniku paliwa.
Odkopałem dlatego, że mam podobny problem. nie ma sensu zakładać nowego jak tu można kontynuować, nie liczy sie rok powstania wątku tylko rozwiązanie problemu. Gdybym miał alfę w 2009 roku to wtedy bym sie udzielał a mam od 2011 i tyle.
turbina doloty ok a pry 160 kopci troszkę i czasem jest mułowata- 0 błędów. Wątek w 2009 roku nie był sensownie zakónczony. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc teraz i w przyszłosci:)
Kobe - kiedyś pisał coś o wtryskach, ze miał od wersji 105 w 115km, co tez dawało efekt muła. Musiałbyś napisac od niego.
Dzięki
Jak zobaczysz moj profil i moje posty, to zobaczysz jak walczylem z brakiek mocy po kupnie. Oczywiscie wszystko mialo byc ok, zero bledow. Tylko predkosc maksymalna 160 km/h. Zaczalem od wymiany przeplywki, przewodow podcisnieniowych, zaworu overboost, sprawdzeniu katalizatora. Potem sie dowiedzialem o firmie "Cinsoft". Dopiero porzadna diagnostyka na hamowni i 68 KM ze 115. Wnioski przeplywka w sumie ok, cisnienie na listwie CR ok, turbina laduje dobrze. Na kompie zero bledow. Czyli podmiana wtryskiwaczy. Niedosc ze jakis magik wsadzil wtryski z pierwszej wersji 105, to praktycznie koncowki nie istnialy. Az dziw ze jezdzil i ladnie palil. Oczywiscie opcja najdrozsza, ale od sierpnia jazda AR cieszy. Jest taki temat na forum "wysokie spalanie, a wszystkp jest dobrze". Tam jest cala kompedia wiedzy. Poszukajce sobie.
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk