no to właśnie taką śmignąłem ;) nawet dwoma rodzajami dla pewności :D
Printable View
Mój kolega polerował szkiełka od zegarków takimi najtańszymi pastami z kiosku i były najlepsze.
A jakich ty konkretnie użyłeś, napisz czy były efekty i czy masz fotki "przed i po"?
Znaczy się przed widziałem ;) to wrzuć po, albo wpadnij w końcu na jakiegoś spota :) Hehe, piszę tak, jak ja byłbym starym bywalcem;0 Ale postaram się poprawić :)
Leganza to całkiem fajne auto, kiedyś miałem, z tym że jak w przypadku Alf wszystko zależy od tego jaką wersje mamy, kliknij to http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._zmianach.html i zobacz moją poprzedniczkę Alfy czyli Leganze :)
Siema :) Użyłem Clinomyn (czy jak się to tam pisze) dla palaczy i Blanx bo clinomyn się kończył. Fotek przed i po nie mam, bo to był spontan i nie spodziewałem się specjalnie efektów :) A rezultaty są takie jak pisałem: reflektor troszkę mniej matowy (tak jakby udało się wyczyścić osad, który się uzbierał i normalnymi środkami nie chciał się doczyścić) i teraz dobrze widać, że reflektor jest ufajdany/matowy od środka. Powłoka na zewnątrz jest bardzo gładka teraz. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś ma delikatnie zmatowiałe reflektory albo z dużym osadem, to pasta da całkiem znośny efekt (szczególnie jak ktoś dysponuje polerką, ja śmigałem szmatką) ale nie należy spodziewać się klaru :)
Odezwę się jak będę odwiedzał WPR to sam rzucisz okiem :)