Wykroj sobie podkładki z drewna i skrec na scisk - tzn podkładki od dołu - w srodek połka - na wierzch wkrety. O ile oczywiscie masz sztywna polke i mozesz to tak zrobic.
Printable View
Wykroj sobie podkładki z drewna i skrec na scisk - tzn podkładki od dołu - w srodek połka - na wierzch wkrety. O ile oczywiscie masz sztywna polke i mozesz to tak zrobic.
Wiem o co Ci chodzi. Ja to zrobilem na kołki szybkiego montażu, dosyć grube tak zeby sztywno sie trzymały. Nic nie lata, stuka,puka...Cytat:
Napisał b.pawelek
Maskownice fabryczne się trzymają na jakiś zatrzaskach i można je spokojnie czymś podważyć i wyjąc od środka auta?
P.S.
Dla dociekliwych: czarne pudełeczko obok lampki w bagażniku to podobno wzmocnienie anteny.
To sprawdzona informacja? Bo moje radyjko w trasie nie gra najlepiej na tej antenie w szybie. Wlasnie rozwazalem dokupienia wzmacniacza ale skoro on juz tam jest to teraz sam nie wiem co robic... :?Cytat:
Dla dociekliwych: czarne pudełeczko obok lampki w bagażniku to podobno wzmocnienie anteny.
jak to co - wziąć moją lutownicę i do dzieła! ;)
Pol garazu musialem przerzucic zeby znalezc cos co nadawaloby sie na nowy grot :)Cytat:
Napisał PawełQV
I znowu weekend w bagazniku :mrgreen:
hehe - od biedy jak nie używasz światła w garażu to można było wyciągnąć drut z instalacji elektrycznej - takim grotem to byś Titanic'a upalił :D
to mnie zaskoczyliście z tym czarnym pudełkiem. Bo żyłem w radosnym przekonaniu że to zamek centralny. A przynajmniej on nie działa jak się to odepnie. Pozdrawiam
A co powiecie na to. Zrobiłem zdjęcia. Czy Waszym zdaniem jest ta półka wzmocniona? Na jednym ze zdjęć widac kostkę, jest taka po prawo i lewo. Czy to do głośników?
Dobrze sprawdź,czy wogóle masz podłączony wzmacniacz do radyjka.Może się wypieło.Ja tak miałem i poza miastem słuchałem tylko CD bo rds'u nie było.Okazało się,że wzmacniacz,a tym samym antena z szyby nie były podłączone.Teraz hula,że aż miło.Antena w szybie jest OK.Cytat:
Napisał Siekier