wymienilem przerywacz ,wlacznik awaryjnychswiateł iii??? sadze ze zarowki ,moze znajde jutro czas to troszke w niej pogmeram ;)
Printable View
Zielona kostka w przy lewej nodze pasażera.
sprawdziłem. po lewej stronie mimo, iz jest to wersja angielska sa bezpieczniki i ta zielona hmmm skrzyneczka. Przekazniki i bezpieczniki sprawdzilem wszystkie, okazały sie dobre. Problem z brakiem sygnalizacji kierunkowskazów pozostał . Trudno , bedzie trzeba dostac sie do licznika.
mimo kilku jeszcze innych dolegliwosci uważam to auto za :D niesamowite
nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam w tutaj. Czy po wyjęciu licznika można jeździć 166 ? nie będzie żadnych problemów. Pamiętam kiedyś znajomego skody nie dało rady odpalić bez licznika ponieważ w liczniku znajdował się immo. Jak to jest z naszymi alfami?
Wypnij i sprawdź :) ale wydaje mi się że nie powinno być problemu. Imo w 166 jest koło kierownicy nie w liczniku.
Jak juz prześledziłem temat to zorientowałem się ze ten panel licznika dolny gdzie swiecą sie swiatła, otwarte drzwi itp jest podświetlany wlutowanymi diodami??
Nie świeci mi ani abs, ani ręczny, ani heck engine i nie wiem co jeszcze powinno świecić standardowo? :D
Jest jakaś możliwość naprawienia tego? Czy tylko zakup nowego licznika?
Możesz kupić diody w elektronicznym sklepie i przelutować. Jeżeli jednak nie podejmiesz się tego to albo zlecasz elektronikowi albo wymieniasz licznik.