Tylko dwie 166 przed FL były ? Oj trzeba to zmienić :) szkoda że termin mi nie pasował kompletnie bo widzę że impreza udana więc trzeba troszkę żałować że się nie było ;P
Printable View
Tylko dwie 166 przed FL były ? Oj trzeba to zmienić :) szkoda że termin mi nie pasował kompletnie bo widzę że impreza udana więc trzeba troszkę żałować że się nie było ;P
oj jest co żałować zlot pierwsza klasa miło i sympatycznie rewelacyjna atmosfera. Wielkie podziękowania organizatorom za organizację. mi nastrój popsuła tylko moja bella po wynikach z hamowni ale tam nie ma co stękać. Było super:cheers:
Cytat:
Napisał Ligar
Cytat:
Napisał aniucha05
Nie wiem, nie znam się, ogólnie to zarobiony jestem...:DCytat:
Napisał tomaszmagiera
A wygraną to Tomaszu zawdzięczasz swojej nieskazitelnej GTA. Tzn nie swojej. Jakby Ci Twoja wspaniała żonka nie pożyczyła samochodu to Twoim JTD-kiem moglibyśmy co najwyżej wygrać choinkę zapachową, którą byś musiał sobie sam kupić w żabce, jak mrutyna by jechał:D Nie chciał z nami rozmawiać, ale on w sumie dobry człowiek jest i by podjechał:)
Chciałbym przeprosić piękną kobietę, która przy ognisku poprosiła bym jej przypilnował miejsca. Niestety ten gościu co się wcisnął miał jednak posturę i duuuuże mięśnie więc odpuściłem...:D Jeszcze by mi jakieś kontrowersyjne zdjęcie zrobił z Ligarem w niejednoznacznej sytuacji i wrzucił na demota czy coś...:P
Przepraszam też wszystkich których oblałem swoim procentowym nitro gdy goniłem w około ogniska:D Oraz pieska który mi zeżarł mój boczek. Miało być na później! Przecież schowałem pod ławkę:D
Pozdrawiam swoją drużynę piłkarską, a zwycięzcy niech się walą na swoje gołe cyce:D:D:D
Tyle wesołego, bo tak na poważnie sami widzicie, że mam miłe wspomnienia. To wszystko zasługa organizatorów, wiem ile pracy was kosztowało by to wszystko poskładać do kupy. I udało się wam. Co prawda Piotrixx stracił troszkę nerwów, ale to oczywiste przy tylu ludziach.
A niemiłą opinię wydam na temat smyczy które dostaliśmy... Wiecie, nie siadły zbytnio w mój gust:P
Pozdrawiam całą ekipę, oraz nowo poznanych: Samula z towarzyszką. Bardzo sympatyczna z was para:)
No i filmiki i fotki proooszę:)
Białystok melduje się cały i zdrowy po blisko 700 kilometrowej trasie, ale naprawdę było warto przejechać taki szmat drogi by poznać tylu wspaniałych ludzi :d i mimo paru chwil grozy związanych z awarią auta kolegi to wszystko było idealne nawet Prlowskie pokoje miały swój uroczy klimat :d
Dziki Organizatorom za zorganizowanie tak wspaniałej imprezy!!!! Pozdrawiam !
Swoją drogą.
Ewenement, że nie doszło na torze do żadnej przykrej sytuacji typu wypadek lub stłuczka. A o tę ostatnią podczas ustawiania sie pod zdjęcia było łatwo. Wyjazd płynny, bo właśnie bardziej o ten wyjazd się obawiałem najbardziej.
Za to sobotnia imprezka przy ognisku była świetna. Zwłaszcza żarcie gładko wchodziło, może te leczo troche mi się odbijało jeszcze w niedziele rano, ale świniak wszedł gładko.
No i debata do rana.
Zapytałbym jeszcze ... o ten .... konkurs http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2010/08/87.jpg
Ja też dziękuję organizatorom za super zlot ,rozmowy do prawie białego rana :D ,mojej ekipie ,Kasce ,Robusiowi ,Monice ,Bocianowi ,Mariuszowi ,Georgowi ,Rufikowi,a szczególnie mojemu Adam$ikowi że mimo późnej pory przyjechał po mnie tak daleko żebym mogła pobyć z wami .Atmosfera ,towarzystwo ,jedzenie Super ,pozdrawiam wszystkich klubowiczów tych wymienionych i nie tylko ,do następnego :P
Pozdrawiam swoją drużynę piłkarską, a zwycięzcy niech się walą na swoje gołe cyce:D:D:D
haha , dalismy ciala :)
Również chciałem podziękować wszystkim za spędzony czas. Miło było porozmawiać o różnych sprawach z ludźmi, których łączy jedna wspólna pasja. Z niecierpliwością wyczekuję kolejnego tak udanego zlotu.