JAk dojdziesz jak to zrobić żeby po odpaleniu pojawiał się MAIN to daj znać :) u mnie po odpaleniu belli pojawia sie ekran do podania pinu do telefonu.
Printable View
JAk dojdziesz jak to zrobić żeby po odpaleniu pojawiał się MAIN to daj znać :) u mnie po odpaleniu belli pojawia sie ekran do podania pinu do telefonu.
Zostało mi sprawdzić 1 możliwość ale nie mam czasu na to...odłączenie navi od przewodów...jak by ktorys z was panowie miał to samo i sprawdził czy to zadziała był bym happy:D
Podobno tak :) Ale też leniwy jestem i nie idzie mi to sprawdzanie zbyt szybko ;)
hehe jak znajdę chwilkę to dam wam znać co z tego wyszło:)
Kiedyś odłączałem navi żeby ustawić godzinę ręcznie i ekran się nie pojawił,
A czy po podłączeniu navi na nowo wyświetlał się komunikat? czy zdechł na dobre:D
Ja nie mam takiego komunikatu. Navi mam nie podłaczone, bo i po co jak nie ma do tego mapy na Polske
Kolego Endrjus, aby ICS nie wołał PIN do telefonu trzeba wejść w ustawienia i PIN, tam ustawić żeby pamiętał ostatnio wpisany. Wtedy telefon automatycznie się loguje do sieci.
Kolego u mnie po odpieciu czytnika od navi komunikat sie nie pojawia. Generalnie komunikat informuje o używaniu navi, jezdzie z nia itp ale rzeczywiście był denerwujący. Ja odpialem bo i tak polskiej mapy nie ma a mi coś czytnik wariował (potrafila sie płytka kręcic nawet jak kluczyka nie bylo i to przez pare ladnych godzin:). W sumie 10 minut roboty, jedna wtyczka. Pozdro
Klikasz OK, i potem jak Ci się pokaże to Menu, to odznaczasz Navigation On czy coś takiego. I problem znika :P. Po prostu masz zaaktywowaną navi.