Jak usunąć ten komunikat(zdjęcie niżej)?? Przy każdym włączeniu radia pokazuje mi się to cholerstwo...Da się coś z tym zrobić??
Jak usunąć ten komunikat(zdjęcie niżej)?? Przy każdym włączeniu radia pokazuje mi się to cholerstwo...Da się coś z tym zrobić??
Radzę odłączyć akumulator na 10 min. - zresetowanie ustawień.
Gdy to nic nie da, wyjąć płytę z czytnika navi lub w ostateczności odłączyć całą navigację (przez odpięcie złącza z tyłu) ustawić czas wg RDS lub ręcznie.
wszystko jest ok nic nie odpinaj ten komunikat zawsze sie pojawia jak wlaczasz stacyjke .mowi ze uzywianie navi robisz na wlasna odpowiedzialnosc i zeby skupiac sie na jezdzie)))
mi domyślnie odpala się na ekranie radia a nie navi dziwa sprawa
Lacky* wim chlopie co to za komunikattylko widzialem u innych ze wlacza sie ics w trybie MAIN po wlaczeniu stacyjki...musze poszukac jakiegos powodu moze to przez to ze mam plytke w navi...poszukam i dam wam znac
dzieki
![]()
U mnie jest na "main" przy odpalaniu, a też mam płytkę w urządzeniu. Może masz uaktywnione jakieś trasy lub coś podobnego. Najprościej zrób reset. Powinno pomóc.
chodzi o to ze reset byl i to dluzej niz 10 min...robilem kapitalke silnika i bylo odlaczone pare dni...a wczeniej mialem ten sam komunikat, przed kapitalka...wiec sie zastanawiam nad tym coraz bardziej...
U mnie nie ma płyty i też się pokazuje. Wg instrukcji ma się pokazywać dalej. Kto nie ma ten szczęśliwy, albo ktoś dezaktywował wgryzając się w oprogramowanie ICS.
U mnie siedzi płyta z 2008 roku. Może soft został zaktualizowany, a w nowym nie ma tego komunikatu...
nie mam pojecia co z tym zrobic...moze trzeba wlozyc po kolei wszystkie plytki i aktualizowac ics czy navi nie jestem pewien...co wy na to myslicie ze pomoze??