brak cieczy w sprężarce objawia się sykiem, po zupełnym wyparowaniu jest cisza. to nie jest brak gazu!!
Printable View
iii uważasz na palce co by w momencie ześlizgnięcia się klucza ze śruby napinacz nie zacisnął paska z twoim palcem. Boli mocno :D
kurcze jeszcze jeden problem, ale tu bez wódki już się nie obędzie :) mianowicie mój ojciec poluźnił ten napinacz i skręcił z powrotem, założył osłonkę, przyniósł mi kluczyki i poprosil żebym wstawił alfę do 2 garażu....
Po odpaleniu wielkie zaskoczenie NIE SŁYCHAĆ ani decybela ,,wycia,, po prostu jest ideał , co o tym sądzicie?
No to tylko się cieszyć.
A ja podepnę się pod temat. z tym, że ja mam 2.4 jtd i takie wycie pojawia się gd silnik schodzi z obrotów, czyli np. rozpędzam się dajmy na to na 3 tak że na obrotomierzu będzie powyżej 3, 3,5tys po czym puszczam gaz i slychac jakieś wycie aż zejdzie z oborotów do jakiś 2tys. o co biega?:confused:
ale numer, mi wtedy tez sie samo naprawilo, ale to bylo bankowo na pasku klinowym, czyli nawet jakby cos sie rozsypalo to i tak pojade dalej :D chyba? :D