szlachetni panowie ja pisałem kompletne a nie jak wy pokazujecie tarcze plus docisk a gdzie lożysko
Printable View
dzis odwiozłem ja na wymiane sprzewgła a tam na kupce czeka na mnie tarcza docisk i wysprzeglik a gdzie łozysko dociskowe , wysprzeglik za nie robi ? ja nie rozumiem,jedni mówia ze jest łózysko inni ze nie ma
Przecież już Ci pisałem, że wysprzeglik stanowi komplet z łożyskiem, a Ty ciągle pytasz, mimo, ze w warsztacie mogłeś sobie to dokładnie obejrzeć.
Tu sobie zobacz:
http://allegro.pl/wysprzeglik-lozysk...330084570.html
No i ponawiam pytanie, co się dzieje z poprzednimi problemami - brak mocy i falowanie.
Co stwierdzono w warsztacie?
---------- Post dodany o godzinie 00:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:11 ----------
wiem juz teraz :rolleyes:, a poprzedni problem bedzie postawiony na wokande jak wymienie sprzegło teraz nie idzie jechac w tych warunkach tym bardziej ranoi odbieram auto i jak nas nie zasypie pojade rozwiazywac problem:)
trzeba bylo sluchac kolegow ktorzy ci doradzaja a nie madrowac ;]
ja sie nie mądruje , staram sie czytac i wyciagać z postów to co trzeba, jesli było by inaczej wymienił bym pół samochodu dla waszej przyjemnosci :) a jesli nie dla waszej to dla czystej przyjemnosci wymiany, ja jestem ten gatunek ze wole sto razy pytac niz raz cos chlapnac i wydać nie potrzebnie kase
auto w domu ,sprzegło wymienione tarcza miała ze 2 mm docisk nie najgorszy w skrzyni brakowalo z pół litra oleju, tez wymienili teraz chodzi tak lekko, ze nie pamietam czy tak ma byc
Pytać zawsze trzeba - kto pyta, nie błądzi.
Ale też chyba nie do końca trafnie oceniłeś nasze intencje.
Przecież nikt nie kazał Ci wymieniać pół samochodu - co najwyżej zamienić część od innego samochodu.
A już na pewno nie mamy z tego żadnej przyjemności.
Właśnie w tym specjalistyczne serwisy mają nad nami przewagę, bo jak nie za bardzo wiedzą, co się dzieje, to biorą nową część z magazynu i zamieniają na "pałę".
Jeśli to nic nie da to zamieniają inną część i tak do skutku, aż zrobią.
A potem się mądrzą, jacy to oni dobrzy fachowcy- i wystawiają odpowiedni rachuneczek.
pytam , czy ktos powie, czy sprzegło powinno tak lekko chodzic moje chodziło ciężej dużo ciężej i teraz nie wiem czy tak delikatnie ma byc czy moze czegoś nie zrobili , tak to jest jak sie człowiek do złego przyzwyczai