O jeju znów nie przysłałeś swojego super, hiper, mega wypasionego zdjęcie, które by zmiażdżyło konkurencję, więc zmuszeni jesteśmy głosować na te co są.
Printable View
Zdjęcie numer 2 miało być na listopad, no ale się spóźniłem i trafiło tutaj. Ostatnie zdjęcie nie jest złe, szkoda tylko że alfa na nim nie ma znaczka na klapie.
tu nie chodzi o ograniczenie
skoro jest głosowanie to niech na tym się skończy i tyle
dyskusje gdzie indziej i już
na kartach wyborczych nie ma miejsca na notatki i wpisy a jak ktoś nie ma "swojego" kandydata to po prostu nie idzie na wybory albo głosuje byle jaki i już
mój głos poszedł na zdjęcie nr 4 :)
ja!!!!!!! jest moja foteczka jestem prze szczęśliwy dziekuje wszystkim za głosy .i prosze dalej głosować na trójeczkę
Powiem szczerze: rewelki znów nie ma (1-kę strasznie szpeci betonowy płot!:P), najbardziej przekonuje mnie 3, ale pójdę pod prąd i dam głos na ... 4, bo podoba mi się gra kolorów i podziwiam Alfistę, który dla tej fotki tak wcześnie wstał :P Ja jestem w robocie od godziny i jeszcze się nie obudziłem :D
Jak chciałem dać to były problemy, że jest sygnaturka, że nie mojego autorstwa itp. itd. Dlatego zmieńcie regulamin to może coś pstryknie mi znajomy. Ja nie umiem robić, więc nie daję. To, że nie potrafi się grać w piłkę nożną nie oznacza, że nie można komentować gry zawodników. A jeśli uważasz, że moje zdjęcia są słabe to zapraszam na mój profil i sam je oceń, lecz fakt - zimowych nie mam, bo nie potrzebuję. :) Pozdro.