1.
2.
3.
4.
Zdjęcie numer 2 miało być na listopad, no ale się spóźniłem i trafiło tutaj. Ostatnie zdjęcie nie jest złe, szkoda tylko że alfa na nim nie ma znaczka na klapie.
teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio'93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic'06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
'04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico'98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic
mój głos poszedł na zdjęcie nr 4![]()
ja!!!!!!! jest moja foteczka jestem prze szczęśliwy dziekuje wszystkim za głosy .i prosze dalej głosować na trójeczkę
Powiem szczerze: rewelki znów nie ma (1-kę strasznie szpeci betonowy płot!), najbardziej przekonuje mnie 3, ale pójdę pod prąd i dam głos na ... 4, bo podoba mi się gra kolorów i podziwiam Alfistę, który dla tej fotki tak wcześnie wstał
Ja jestem w robocie od godziny i jeszcze się nie obudziłem
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Jak chciałem dać to były problemy, że jest sygnaturka, że nie mojego autorstwa itp. itd. Dlatego zmieńcie regulamin to może coś pstryknie mi znajomy. Ja nie umiem robić, więc nie daję. To, że nie potrafi się grać w piłkę nożną nie oznacza, że nie można komentować gry zawodników. A jeśli uważasz, że moje zdjęcia są słabe to zapraszam na mój profil i sam je oceń, lecz fakt - zimowych nie mam, bo nie potrzebuję.Pozdro.