Spod Bielska? a dokladnie gdzie? bo jesli na terenie F.A.P u to w Bielsku i to sa oryginaly.
Printable View
Ja tydzień temu zmieniałem u siebie wahacze górne. Co do oznaczeń na starych wahaczach to tak: co do gum się nie wypowiem bo miałem wymieniane wcześniej (co raczej dużo nie przedłużyło żywotności wahaczy). Reszta się zgadza z twooim opisem. Jest bity napis TRW nad sworzeniem. A miałeś także bity rocznik wahaczy na odlewie? U mnie jest 03 w kółeczku (jeden nad sworzniem bodajże i jeszcze jeden chyba w innym miejscu), to najprawdopodobniej będzie ich rocznik chyba? Samochód jest z 2003, sprowadzony z Francji. Przy sprowadzaniu miał 120 000, teraz 139 000. Piskać zaczęły w ok. 134 000(wtedy gumy były wymienione i niestety nie sprawdziłem czy miały napisy...). Możliwe, że były one jeszcze fabryczne? Dużo na to wskazuje.
Kurcze teraz dokładnie nie pamietam, ale albo na tych gumach, albo na samym odlewie aluminium było własnie 01 w kółku (takim ja na innych elementach auta), a auto mam faktycznie z 2001r. co by sie zgadzało.
witam jestem tu nowy i mam pytanie jak poznac ze wachacze sa juz wybite jak wjade w dziure to mi cos puk czy mozecie mi podpowiedziec czy to wachacze??
czy na gumach tulei wachacza górnego może być napis TRW?
A ile kosztuje zestaw wachaczy ? I jak poznać ze są już do wymiany ?