Zastanawiam się czy zakupić srebrną czy czarna farbę do tłumika . Kolor mojego auta to ciemny grafit więc chyba lepiej pomalować go na czarno.
Jak mylślicie??
Printable View
Zastanawiam się czy zakupić srebrną czy czarna farbę do tłumika . Kolor mojego auta to ciemny grafit więc chyba lepiej pomalować go na czarno.
Jak mylślicie??
Ja kupiłem czarną farbę, ale mam też czarną bellę ;)
Fabrycznie tłumik jest czarny.
Zakupiłem czarną :)
dzięki,
pozdrawiam
Co myślicie o tym? 'Promocja' niby trwa. Dobra alternatywa dla klekota 1.9 jtd? będzie jakaś różnica w hmm, osiągach, dźwięku w klekocie?
http://new.ulter.com.pl/offer/dedica...a-romeo_156/41
Osiągach oczywiście nie, dźwięku lekko tak.
Miałem w poprzednim samochodzie ultera. Spełniał tylko zadanie estetyczne - wyglądał i ładnie mruczał na wolnych obrotach - nie był zbyt głośny. Na wzrost osiągów możesz nie liczyć :) Chociaż...niektórzy mówią, że nawet brewki dodają 5 KM :)
Mam zamontowanego Ultera u siebie. Jeśli chodzi o głośność to o dziwo nie jest głośno, może odrobinę głośniej. Jedynie co zauważyłem to przy prędkości 120(jakieś 2500obr) dzwięk jest odczuwalnie głośniejszy. Trzeba unikać prędkości 120 i jechać albo 110 lub 130. Poza tym największa zaleta jest taka, że puszka z tyłu nie wystaje pod zderzakiem:)
głównie chodzi mi o to, aby nie był za głośny, bo to w końcu diesel.
Woda83 , dokładnie jaki model masz zamontowany??
Możesz wrzucić foto jak to u Ciebie wygdąda??
pozdrO