Ja jestem... Jak coś dzwoń 793 595 397
Printable View
Ja jestem... Jak coś dzwoń 793 595 397
Własnie wyruszam - pewnie gdzieś tam się spotkamy ;)
Dzięki, pewnie kiedyś się zjawie:)
Sorry JaceKK ale nie mogłem dziś się wyrwać o tej porze:( żałuję, bo pewnie mimo niespecjalnej pogody było wiele ciekawych motoryzacyjnych rodzynków:)
Idę sobie dziś ul. Towarową... dochodzę chyba do Kolejowej i nagle wyłania się piękna AR 33 serii II w kolorze granatowym na białych felgach:D Cieszyłem się bardziej niż miałbym zobaczyć Ferrari:D Czy to nie kogoś z Alfaclub.pl ? Robi bardzo przyjemne wrażenie:) Pozdro dla właściciela, widać, że zadbana:)
To jest Szymek z Forza Italia :)
Właśnie ta alfa zajęła 3 miejsce w próbie sprawnościowej o 0,2sek ustępując Mercedesowi AMG i Lancii Delcie HF (ma 1,7IE). Miała też czas o 2sek gorszy od Porshe Carrery Turbo (??).
Genialny samochód, dobry kierowca :)
No nic dodać nic ująć - gratulację dla Szymka!
Ja jeżdżę AR 33 w kolorze rosso/nero jak już ktoś wcześniej wspomniał, ale na jakimkolwiek spocie pojawię się nią dopiero w maju. Teraz spoczywa u mechanika.
Będę śledził temat bo widzę że jest szansa spotkać ciekawe Alfy po w miarę nie dalekiej podróży :)
Żałuje trochę iż wcześniej tutaj nie zajrzałem bo może udało by mi się wybrać na Bemowo dopingować 33 serii 2 :/
Dziś minąłem AR 33 serii III w kolorze rosso na Tamce ok. godz. 15 na czarnych blachach WXS XXXX. Na tylnej klapie było napisane IE ;) Prowadził młody chłopak. Czy to nie byłeś Ty Scuderia?;) Jeśli nie, to może ktoś inny z forum?
Scuderia ma nowe blachy na G. No i charakterystyczny czarny dach:)