Ja jestem... Jak coś dzwoń 793 595 397
Ja jestem... Jak coś dzwoń 793 595 397
Własnie wyruszam - pewnie gdzieś tam się spotkamy![]()
Dzięki, pewnie kiedyś się zjawie
Sorry JaceKK ale nie mogłem dziś się wyrwać o tej porzeżałuję, bo pewnie mimo niespecjalnej pogody było wiele ciekawych motoryzacyjnych rodzynków
Idę sobie dziś ul. Towarową... dochodzę chyba do Kolejowej i nagle wyłania się piękna AR 33 serii II w kolorze granatowym na białych felgachCieszyłem się bardziej niż miałbym zobaczyć Ferrari
Czy to nie kogoś z Alfaclub.pl ? Robi bardzo przyjemne wrażenie
Pozdro dla właściciela, widać, że zadbana
![]()
To jest Szymek z Forza Italia![]()
Właśnie ta alfa zajęła 3 miejsce w próbie sprawnościowej o 0,2sek ustępując Mercedesowi AMG i Lancii Delcie HF (ma 1,7IE). Miała też czas o 2sek gorszy od Porshe Carrery Turbo (??).
Genialny samochód, dobry kierowca![]()
No nic dodać nic ująć - gratulację dla Szymka!
Ja jeżdżę AR 33 w kolorze rosso/nero jak już ktoś wcześniej wspomniał, ale na jakimkolwiek spocie pojawię się nią dopiero w maju. Teraz spoczywa u mechanika.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Będę śledził temat bo widzę że jest szansa spotkać ciekawe Alfy po w miarę nie dalekiej podróży![]()
Żałuje trochę iż wcześniej tutaj nie zajrzałem bo może udało by mi się wybrać na Bemowo dopingować 33 serii 2 :/
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Dziś minąłem AR 33 serii III w kolorze rosso na Tamce ok. godz. 15 na czarnych blachach WXS XXXX. Na tylnej klapie było napisane IEProwadził młody chłopak. Czy to nie byłeś Ty Scuderia?
Jeśli nie, to może ktoś inny z forum?
Scuderia ma nowe blachy na G. No i charakterystyczny czarny dach![]()