juz tak mam od roku tylko dopiero sie za to biore
Printable View
juz tak mam od roku tylko dopiero sie za to biore
no to już Ci sie chwile "apdejtuje" :mrgreen:
PS Zawsze jeździsz na przeciwmgielnych ? wiem że to anglia ale bez przesady ... :wink:
A jakaś płyta w navi jest? Może wyciągnąć płytę albo zapodać inną, jak odłączysz akumulator to nic nie powinno sie z instalacją dziać (po odłączeniu aku wariowały chyba tylko instalki VIOLA), najlepiej zadzwoń do jakiegoś serwisu z gazem tam ci powiedzą czy możesz aku odpiąć.
plyta w navi? ale to znaczy jesli ktos wie to gdzie ma byc ta plyta jak ja mam tylko kaseciaka i zmieniarke w bagazniku
a co do swiatel przeciwmgielnych to akurat sprawdzalem wszystkie zarowki:-))
i taka fotka wyszla
pozatym to dla znajomego ja mam 156 jest piekna!
po odlaczeniu aku nic to nie pomoglo i ponadto sie dowiedzialem ze pudelko od navi jest czyt.powinno byc nad zmieniarka a u mnie nic nie ma. Ktos sie nie bal i pozyczyl ale czy to bylby powod tego ze nawet nawiewu nie moge ustawic i rodio nie dziala?
Nie chce cię martwić ale masz coś popsute z icsem i chyba bez fachowego warsztatu sie nie obejdzie, a navi mogłeś nie mieć zamontowanej fabrycznie nie wszystkie wersje miały.
Z tego, co wiem to soft w NAVI aktualizuje się tylko poprzez czytnik, NAVI, który jest umieszczony nad akumulatorem i zmieniarkę CD, (Jeśli miałbyś wyjętą i zmieniarkę, zostałaby dziura w tapicerce chyba, że ktoś wymienił tapicerkę). Wydaje mi się, że jednak będziesz musiał wyjąć ICS - a i zawieść go do jakiegoś specjalisty, albo możesz spróbować wyjąć ICS - a i podłączyć u kogoś, kto ma NAVI może coś ruszy.
dzieki to widze ze mamy problem powazniejszy, dobrze ze moja smiga az milo jedyne 175 konikow
pozdro i dzieki dla wszystkich
Witam! Od niedawna jestem posiadaczem 166. Mam pytanie na temat isc, czy jeśli nie ma kodu to licznik nie będzie wskazywał przebiegu?? Z góry dzięki