czy moze ktos wie czy sa potrzebne jakies kody i jak je wpisac zeby uruchomic moj ekran do audio i wogole wszystkiego bo mam na ekranie tylko pusta ramke i nie moge niczym sterowac
czy moze ktos wie czy sa potrzebne jakies kody i jak je wpisac zeby uruchomic moj ekran do audio i wogole wszystkiego bo mam na ekranie tylko pusta ramke i nie moge niczym sterowac
musisz wpisac kod do ICS-a 4 cyferki ,odlacz aku zalacz ponownie (jesli nie masz wogole nic) i powinien pojawic sie komunikat z prosba o kod jesli nie ma cos dziwnego dzieje sie z wyswietlaczem
a skad ten kod mam wziasc? czy to moze jest w ksiazce czy moze uniwersalny sory moze to glupie ale nie wiem pozdro
Ja dostałem karty kodowe od osoby która sprzedawała samochód kod do telefonu,ICS
jeszcze jedno pytanko czy jesli znajde gdzies te kody i zresetuje ako podejrzewam ze trzeba go kilka min potrzymac bez pradu to potem alfa sie pyta o ten kod czy moze poprostu go wpisac w ciemno? i czy jakis enter jes lub przycisk czym to potwierdzic?
z gory dzieki
pojawia sie ekran z wyborem cyferek kreci sie pokretlem navi wybierajc je a pozniej kilka sie ok! i dziala jesli taki komunikat sie nie pojawi to bedzei problem i wtedy trzeba chyba podjechac do aso zeby ocenili co sie dziej i albo robi u nich albo u speca elektronika samochodowego
dzieki jutro sprawdzam dam znac co wyszlo
Reset można też zrobić bezpiecznikiem nr 7 w skrzynce bezpieczników po kierownicą.
Ale reset to tu chyba nie pomoże.
Jeżeli nie było wpisanego kodu to by pytał o niego przy każdym włączeniu zapłonu.
Nie bardzo rozumiem co to znaczy puste ramki.
Jak byś jakieś zdjęcie zapodał.
To może coś by się uradziło.
Pozdrawiam
reset nie pomogl ,boje sie odlaczyc aku bo mam sekwencje gazu i nie wiem ale moze cos z komputerem sie stanie moze nie ale cholera wie
jak mozecie please o rady
Uaktualnia Ci się soft do ICS'u poczekaj kilka-kilkanaście minut aż skończy