Moje gratulacje.To się nazywa spontan :mrgreen:
Printable View
Moje gratulacje.To się nazywa spontan :mrgreen:
Całkiem tak ja ponad pól roku temu:) Tyle że musiałem trochę więcej wymienić.Kupiłem jednak od drugiego właściciela, kupioną w Polsce oraz z książką serwisową.Nic w niej oprócz rozrządu od nowości nie było robione więc nie dziwę się że wysiadło mi wszystko na raz.Przebieg 150000, więc Panowie tyle alfa na pewno wytrzyma. Potem mały remoncik, wymiana osprzętu i znowu mozna pojezdzić 10 lat :mrgreen:
Mieszkamy w tym samym miescie z tego co widze, wiec mysle, ze nawet bez zdjec bedzie mozliwosc poogladania:) Mieszkam tuz obok Carrefura na Bytkowie i tutaj bedzie stawiana:)Cytat:
Napisał gonzo
Sprzedałeś dupowóz kupiłeś wreszcie Auto jak się patrzy :D
Gratuluje wyboru :!:Cytat:
Napisał Paweł24
Pozdrawiam sasiada :P :DDD
Chorzow wita <hello>
Wielkie brawa dla nowego kolegi :)
tak to jest z tymi cudownymi samochodzikami - jak sie zakochasz nigdy jej nie zmienisz :) ja to wiem po swojej belli (jest cudowna), Alfa jak kobieta - trzeba o nia dbac, swojej ukochanej nie kupisz tanich kosmetykow tylko najlepsze, z Alfa tak samo nie warto na niej oszczedzac bo potrafi sie odwdzieczyc...
Ciekaw jestem jak sie jezdzi z tym silnikiem, jezdzilem 159 z 2.4 dieslem i tam jest kosmos to tu pewnie tez :) ale i tak zostane zwolennikiem V6 by AR... poki co :)
codziennego zadowolenia zycze nowemu koledze :)
ja moge jedynie pogratulowac wyboru zwłaszcza ze i cena mocno okazyjna. Popieram zakupy spontaniczne u mni było tak samo. Jeszcze pare dni wczesniej miałem brac Nissana i to model do którego nawet sie teraz nie przyznam:)
to co ja mam powiedzieć jak oglądałem łople wektry 8((( 8(((Cytat:
Napisał b.pawelek
Wspaniała historyjka PAWLE24, jeśli możesz to opisz w dokładniejszych szczegółach jakie były twoje wrażenia z oględzin,dlaczego właśnie Alfa, jak zareagowali znajomi i rodzina,jak sie wracało z zamości, jak sie jezdzi i w ogole najlepiej wszystko. Pisz bez ograniczeń. Dla takich jak Ja, jeszcze niespełnionych alfistów takie opowisci są jak miód. Pozdrawiam i też czekam na fotki w pełnym słonku!
Adam łopel to jeszcze nic nie przyznawaj się co za innego panzern wagona miałeś na oku :PCytat:
Napisał adamodg