Panowie, ten otwór jest tak naprawdę o wiele większy niż wam się wydaje. ma około 40 cm wysokości i 30 szerokości:). Żeby to sprawdzić wystarczy zdemontować oparcie. Ps. po zdemontowaniu oparcia o wiele łatwiej go wyprać
Printable View
Panowie, ten otwór jest tak naprawdę o wiele większy niż wam się wydaje. ma około 40 cm wysokości i 30 szerokości:). Żeby to sprawdzić wystarczy zdemontować oparcie. Ps. po zdemontowaniu oparcia o wiele łatwiej go wyprać
dopne sie do tematu wlasnie od niedawna tez niemoge otworzyc bagaznika a jak juz to potrzebne sa do tego dwie osoby jedna ktora naciska przycisk druga ktora docisnie klape bagaznika i teraz pytanie w czym tkwi problem wczesniej nic takiego sie nie działo??
Wydaje mi się, że mogło poluzować się cięgno od klapy. Dla bezpieczeństwa radził bym, zajrzeć tam i sprawdzić co i jak. Lepiej to zrobić teraz niż później awaryjnie otwierać
Temat pojawia sie regularnie co ~3 tygodnie. Link do ostatniego... http://www.forum.alfaholicy.org/166/...bagaznika.html
pojawia się bo ludzie w stresie ze nie otworzą swojego bagażnika nie mają czasu/ochoty na szukanie tyko szybko zakladają swój temat...
Może tak jest bo wg mnie jest burdel w tych tematach
jakbym był modem to powyrzucał połowę "smieciowych" tematów
Ale niestety jest jak jest więc sami siebie i innych pilnujmy.
trzeba poprostu pozakładać podfora tematyczne w forach głównych:
elektryka
silnik
zawieszenie
eksploatacja itp itd
lub powiązać menu podforum z numeracją menu z eper
Witam,
Potrzebuję pomocy, ponieważ nie mogę otworzyć bagażnika kluczykiem tzn. przekręca się ale niestety klapa ani drgnie, a przełącznik w schowku nie działa ponieważ wymieniając żarówkę świateł pozycyjnych znalazłem uszkodzony przewód w klapie. Do dzisiaj dało się otworzyć bagażnik kluczykiem a dziś odmówił posłuszeństwa. I tak oto zostałem bez dostępu do bagażnika i nie mam pojęcia jak się tam dostać. Miał ktoś tak? Jakieś pomysły ?
Przekrecając kluczyk w zamku od bagażnika przyciśnij z góry klapę na wysokości zamka