-
No niewykluczone, że wina takiej pracy centralnego zamka leży po stronie pilota, ale centralkę i tak warto było wyczyścić, bo wcześniej nie działało mi samo zamykanie się auta po otwarciu z pilota. Poza tym ta sól prędzej czy później na pewno dałaby o sobie znać np. jakimiś błędami w kąpie czy mrugającymi kontrolkami.
-
hmm, piękny pościk. :)
ja od 2 tyg zastanawialem sie nad wyjeciem tej plytki i juz mialem to przelozyc na wiosnę, ale majac taki opis chyba jednak nie wytrzymam i tam zajrzę!
u mnie w ogole nie działa centralka. po wymianie baterii piloty migają i wszystko wygląda ok tylko nie otwiera i nie zamyka :/
tak jakby sie rozprogramowały...
moze u mnie tez cos z ta plytka...?
-
- miejsce w dziale Zrób to Sam, murowane.
- jeszcze tylko odczytać cpu z tego body komputera i mamy już Code Card, login.
-
@socube
Kolego miałeś niezłe szczęście, że nic się nie spaliło i w porę wyczyściłeś płytkę bo po zdjęciach to mało brakowało żeby coś zaraz z dymkiem poszło albo ścieżkę strawiło
Pzdr
-
Witam posiadam alfę romeo 147 od niedawna i nie wiem co gdzie się znajduję mam jeden główny problem mianowicie pilot mi nie działa w 2 nie mam chipa to znaczy nie wiem czy pilot bo w ogóle nie reaguje nawet jak jestem w środku baterie wymieniałem kupiłem nowe obudowy i nic zero reakcji oczywiście jak włożę kluczyk do drzwi i przekrecę centralka chodzi zamyka drzwi a z pilocika nic :(prosił bym o cenne rady czyżby się rozprogramował? opadają mi już ręce nie wiem co mam robić :( bagażnika tez mi nie roztwiera
-
10 załącznik(i)
Elo poczytałem trochę wcześniejsze tematy i z ciekawości rozebrałem puchę. Kluczyk raz działa raz nie a jak już to muszę go trzymać w nogach u kierowcy żeby chwyciło sygnał. Na jednym zdjęciu widać jak już zaczęło coś się przypalać pod gniazdem wtyki. Co sądzicie o tym??
Załącznik 203619Załącznik 203620Załącznik 203621Załącznik 203622Załącznik 203623Załącznik 203624Załącznik 203625Załącznik 203626Załącznik 203627Załącznik 203628