Dasz radę porządnie odtłuścić lekko przymatować, rzucić podkład i delikatnie paroma cienkimi warstwami i super efekt. Co do kiery to ja bym nie zmieniał w wersjach po FL drewniana kierka była ze srebrną konsolą i było nawet OK.
Printable View
Dasz radę porządnie odtłuścić lekko przymatować, rzucić podkład i delikatnie paroma cienkimi warstwami i super efekt. Co do kiery to ja bym nie zmieniał w wersjach po FL drewniana kierka była ze srebrną konsolą i było nawet OK.
Dzięki szczodrości kolegi
killler1 dostałem panel. Prawdziwy alfaholik :thank_you2: Już po malowaniu, może być, czy nie?
Załącznik 42019Załącznik 42020Załącznik 42021Załącznik 42022Załącznik 42023Załącznik 42024
Nie otwiera mi załączników :(....
No ładnie pokryło i gładko. Grunt to dobra odległość i ruchy żeby nie zalać co? Ja jestem niecierpliwy i pewnie bym to skopał :) do tego zakamarki i tuby zegarów... Fajny wyszedł...
Rzeczywiście cos sie skopało, chyba naprawiłem
juz dobrze wszystko widac :) dobra robota :P ale ja chyba bym wolal do tego skorzana kierownice :P
No to czekamy na zdjecia po montazu.
No kolego masz ręke do malowania, ja wzielem sie kiedyś za pomalowanie chromów z przodu (te po bokach escudo) ale wyszlo jak psu z gardla :-) Szacun ...!
ja też jakiś czas temu przerobiłem konsolę i wyszło całkiem nieźle http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._9_jtd-14.html
No zieloo007 elegancko Ci to wyszlo;) robią wrażenie szczególnie obręcze na obrotomierzu i prędkościomierzu. Jakim lakierem to malowaleś?
Moim zdaniem do jasnej konsoli musza byc czarne zegary. Biale sie zlewaja i troszke dziwnie to wyglada