-
Czyli z każdej strony powinien być trójnik? Dzisiaj doszedłem że po stronie prawej patrząc od przodu auta, po stronie zbiorniczka jest jeden trójnik do zbiorniczka właśnie a po 2 stronie też jest jakiś do zbiorniczka? tam jeden już jest ale nie do zbiorniczka :/
-
Nie pamiętam dokłądnie jak to tam szło ale u mnie w 16V jest tak: (od przodu patrząc) po lewej stronie jest trójnik z wyjsciem na cienki szlaufik który idzie do zbiorniczka wyrównawczego od góry, a po prawej stronie tez trójnik tylko z grubszym szlaufikiem który idzie od dołu zbiorniczka wyrównawczego.Ale w 1.4 z góry zbiorniczka chyba idzie do przepustnicy , czyli powinieneś mieć jeden trójnik a drugi pewnie był do LPG.A gdzie podpiołeś drugi szlauf z przepustnicy??Jakie wyjscie masz grube czy cienkie?? zrób moze jakąs fotkę bedzie jaśniej. :DDD
-
Właśnie tam po 2 stronie jest trójnik i idzie do przepustnicy z lewej strony, a z prawej idzie do przepustnicy prosto ze zbiorniczka wyrównawczego
-
czyli jeden idzie do przepustnicy ten ( po lewej stronie) a drugi ( po prawej z grubszym szlaufem idzie do zbiorniczka od dołu.
-
Właśnie tak mam dzięki za pomoc. Możesz sprawdzić to co mam w nowym poście?? Bo już chodzi ale nie do jazdy :P